Sider

mandag den 14. januar 2013

Nymalet soveværelse og smart indbygningsskab når man har skråvægge

Vi havde fri-weekend, og jeg greb muligheden for at få malet soveværelset som trængte kraftigt. Nu er det hvidt, lyst og klar til de små idéer der spøger.


Vores soveværelse har skråvægge! Så meget skråvægge at der kun er fuld ståhøjde midt i rummet. Da jeg søgte om udnyttelse af førstesalen på mit gamle bondehus, fik jeg heldigvis lov, dog med dispensation at trappen skulle føres op midt i huset og vinduerne fungere som nødudgange i tilfælde af brand. Tjek. Tjek...

Her har min kære handyman lavet et simpelt indbygningsskab. Et træ-skelet beklædt med gipsplader. Væv, maling og fodpanel. Montér et panel-gardin og vupti...


Et vandrør på 2½ meter er sat op som bøjlestang, og nu har vi plads til både mc-tøj, vinter/sommertøj, habit og kjoler - og bagved er der plads til både ekstra dyner, soveposer, sko og tasker (og alt det andet, man ikke lige ved hvor man ellers skal finde plads til...)


I aften skal jeg ha hængt hylder og lamper op samt skrabet maling af vinduerne - og så til det sjove: at få udført nogle af de idéer der trænger sig på :o)
Håber meget på at komme igang i løbet af ugen, og vil vise idéerne frem efterhånden som de bliver udført.


Håber I har haft en pragtfuld weekend, og sparet lidt overskud op til ugen der startede før man fik set sig om.

11 kommentarer:

 1. Sikke flittige i har været i jeres fri-weekend. Det ser godt ud og glæder mig til at se hvad du mere har fundet på :o) Rigtig god arbejdsuge. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig hygge-flittige var vi :o)
   Det er blevet super godt og jeg glæder mig til at få tid til symaskinen og få lavet resten.
   Knus

   Slet
 2. Ej hvor herligt, fedt, fedt! Venter spændt på alle dine idéer :)

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt at få det lavet - og glæder mig vildt til at få resten færdigt.

   Slet
 3. Det ser rigtig dejligt ud! :) :) :) FEDT at få sådan noget gjort :)

  Dejlig blog du har her :)

  God aften!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jeny :o)

   Vi synes selv det er blevet super lækkert. Nu gider man pludselig soveværelset igen ;o)

   Slet
 4. Det ser ud til at være en rigtig god udnyttelse af pladsen :o)
  og hyggeligt !
  dejligt at få den slags gøremål fra hånden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er blevet rigtig godt med det "skab". Et hjørne der egenlig bare var der og ikke blev udnyttet til andet end rod. Det gør det stadig, men nu rod med orden ;o)

   Slet
 5. åh de møg skråvægge hvor man heller ikke kan hænge noget op. Rigtig god løsning med det indbygningsskab ;0) Hvor høje og dybe er de skabe med låger?

  SvarSlet
 6. Ja de kræver lidt ekstra planlægning når der skal indrettes de vægge :o)

  Skabene er 38 cm dybe og ca. 80 cm høje. De var oprindelig 175 cm høje - sådan nogle med hylder resten af vejen op, men da jeg ikke havde brug for dem i stuen mere, skar jeg toppen af og satte dem her op. Nu er jeg ved at lede efter en hylde der er lang nok til at dække toppen på dem alle tre. De har stået med afsavet top de sidste par år og aldrig blevet færdige... Na ja, de fungerede efter hensigten, og hvem andre end os der bor her kommer lige i soveværelset... :o/ Nu skal det være færdigt!!!

  I hobbyrummet har jeg samme skråvægge. Her klares opbevaringen af Ikea's reoler. Find evt. gammelt indlæg under "hobbyrum" i etiketter...

  SvarSlet
 7. Tak Lise ;0) Det kigger jeg lige

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)