onsdag den 9. april 2014

Jeg er hoppet i arbejdstøjet..


Jeg har fået sikkerhedssko og arbejdsbukser med knæpuder i knæene og tommestok i lommen. Jeg får lov at knokle med tunge fliser, grus og motoriserede maskiner der kræver høreværn. Og jeg nyder det...

Nu skal jeg bare finde ud af at forene arbejdsliv med huslige pligter, fritidsaktiviteter og ikke mindst bloggen her - det kræver sit efter en lang pause fra det pulveriserede liv. Lidt lige som at lægge puslespil :o)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med jobbet. Tænker at det er din mand, der er chefen i dit nye job :-) At lægge fliser, synes jeg der er et dejligt arbejde, man kan se hvor langt man kommer, og det bliver så flot. Du skal nok komme i en fantastisk god form, af det fysiske arbejde. At det tillige foregår under åben himmel, er da et ekstra plus, de dage med dejligt vejr, og dem er der heldigvis mange af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :o)
   Det er så fedt. Især at kunne arbejde ude i den friske natur - og ja, måske være heldig at få tabt de overskydende kilo. Formen kommer vist helt automatisk. Jeg kan nu mærke nogle muskler som jeg ikke vidste jeg havde - ikke fordi de er vokset, men fordi de er så pokkers ømme om aftenen :D

   Slet
 2. Tillykke med jobbet. Det lyder dejligt men hårdt.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er både dejligt og hårdt - man er træt på en helt naturlig måde om aftenen ;o)

   Slet
 3. Tillykke med jobbet :-)
  Det er skønt med udendørsarbejde og inden længe strammer dit tøj sikkert hen over ryggen, når mullerne begynder at vokse ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha.. Ja, ind til videre har jeg opdaget flere muskler jeg ikke anede fandtes i min krop ;o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...