fredag den 19. august 2016

Her skal jeg bo når jeg bliver pensionistJeg skal vandre rundt i klipperne, lytte til bølgerne, dufte til de vilde jasminer mens jeg nyder smagen af et solmodent brombær.


Jeg skal hygge mig ved synet af mine børnebørns glædestrålende øjne og røde kinder, når de tumler rundt i naturen og dukker op på endnu en bakketop, som mine egne drenge gjorde igen i år på timers gåture i de smukkeste områder.


Jeg skal rundt i samtlige fyrtårne på øen. Helt der op hvor man kan se hele verden..
Her det gamle Hammer fyr.
Forhåbentlig kan jeg stadig cykle på det tidspunkt. Så skal jeg cykle skovene tynde og opdage endnu flere steder som dette her under. Steder hvor selv to teenagere bare dumper ned, bliver stille og eftertænksomme, mens fuglene kvidrer og vandet skvulper ind på kanten af bredden.


Hvor der findes levn fra tiden der var engang.Jeg skal på stranden og samle granitsten i det hvide sand, og dyppe tæerne i det kølige vand, lige som yngstemanden her.


Dog tvivler jeg på jeg skal udfordre klipperne som ældstemanden her.. og da slet ikke i motorcykeltøj, hvilket begrænsede hans smidighed en del!Men jeg ville helt sikkert sidde stolt som en konge, hvis jeg alligevel nåede helt til tops :o)


Men jeg skal plukke lyng og lave kranse..


Og sylte bær til vinterens forråd..


Og så skal jeg bo i et af de smukke, charmerende bindingsværkshuse med stråtag og med udsigt til havet, med en have fuld af blomster, med et trappetrin af en klippeblok, med en fiskebutik lige rundt om hjørnet, med en havestol i en sydvendt krog på terrassen om sommeren og en stor blød lænestol foran brændeovnen om vinteren. Steder hvor jeg har tid til håndarbejde og til at nyde livet..

Nu er jeg ikke pensionist endnu, så for sjette sommer i træk havnede vi her:


På Rønne havn med motorcyklernes fordæk rettet mod færgen, klar til at sejle til Sverige og køre hjem til Sjælland igen.


Jeg elsker Bornholm. Min ynglings-ferie-ø... Men det bliver kun ferie - lige indtil den dag hvor jeg ikke kræver de store albuerum længere. 
Den dag bliver jeg øboer på Bornholm!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at have drømme og ønsker Lise.....
  Lyder som en god en af slagsen.

  Skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Smuk drøm og husk at forfølge den:-)
  Skam muligheden før tid om muligt, for vi lever så vidt vi ved kun én gang.
  Skønne fotos og smukt skrevet.
  Rigtig god weekend til du og din familie:-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå du har udvalgt dig denne plet.

  SvarSlet
 4. Hei, ser nydelig ut på Bornholm... Godt å ha et sted å lengte til!
  Fortsatt fin dag,
  Klem, Ida

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...