fredag den 22. marts 2013

YES!!!

Hvis du så en jublende, glad kvinde dansede rundt på bordene med armene i vejret i går aftes, var det bare mig... Første etape i overlevelsen gav positivt resultat. Så fedt!
Klokken 17.58 dumpede mailen ned i min mailboks og rastløsheden forsvandt som dug for solen. Det skulle selvfølgelig straks fejres med en kold Tuborg Classic... (Det kan så ikke anbefales, efter kun at ha fået 3 timers søvn natten op til og ikke at ha spist andet end en halv bolle tidligt om morgenen - Man bliver sgu lidt halv-fuld...) Men sikke en lettelse. Vente, vente, vente heeeele dagen og så.. YES!

Så mangler bare alt det andet, men nu kan påskefreden sænke sig over det lille hus, mens jeg prøver at sove på forskud og samle energi til de 14 dage efter påske, hvor jeg forskanser mig fra alt og alle, og ellers bare håber på at næste etape vil give samme resultat - og selvfølgelig gør det det. Det SKAL det!

Nyd dagen - det vil jeg i vært fald gøre i stor stil (men uden øl...) :o)


17 kommentarer:

 1. Vi venter spændt, Lise.....
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt Lise, at du er nået i mål med det der gjorde dig rastløs ;O)) Aner ikke hvad det handler om, men kan sagtens følge dig i, hvor svært det kan være at vente....med tålmodighed...når der store omvæltninger i sigte. Håber for dig, at resten af "sagen" løser sig for dig. Rigtig god weekend. Kh

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke. Godt gået Lise!
  Kram, Liv

  SvarSlet
 4. Tillykke Lise, det var dog dejligt.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt indlæg Lise - glad og lettet, og lettere beruset :-)
  Håber resten også løser sig.... og du skal fejre det med jordbær og champagne.
  KNUS

  SvarSlet
 6. Din glæde bliver med et til min glæde,hvor er det dejlig når der sker noget godt for andre,ja også for en selv. Håber, at du har fået noget søvn og får en dejlig weekend.Tak for, at du delte sådan en privat dejlig gave med os andre.
  Knus fra leila

  SvarSlet
 7. Tillykke tillykke... Det lyder spændende... :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med det Lise. Det er go til dig. Og nyd nu påskefridagene :)

  SvarSlet
 9. Hej Lise.Ja! jeg siger da også tillykke.....selv om jeg ikke ved hvad det drejer sig om.Er det jeres forretning?
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
 10. Sikke et dejligt postivt indlæg...god påske til dig og dine
  Glæder mig til at følge din blog :-)

  SvarSlet
 11. Jamen uanset hvad... Så lyder det jo bare fantastisk :-)) hehe
  Rigtig dejlig weekend og påske...
  Hilsen Tina OddStyle

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare dejligt for dig.
  Tillykke :o)

  SvarSlet
 13. Hvor er det dejligt at læse. Er glad for at det var noget godt :)
  Håber næste etape bliver lige så god :)

  SvarSlet
 14. Tillykke, tillykke, Lise :-) Lidt underlig fornemmelse at ønske tillykke med noget, man ikke ved, hvad er, men du lyder glad, så et tillykke skal du ha' :-) Jeg glæder mig til du på et tidspunkt afslører, hvad "overlevelsen" har gået ud på :-)
  God aften.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 15. Tusind, tusind tak til jer alle for jeres søde, skønne kommentarer.

  Desværre kan jeg ikke sige så meget endnu, andet end det betyder rigtig, rigtig meget for mig og mange andre, at dette ender med jordbær og champagne i starten af juni. Ja der er et godt stykke vej endnu, men nu er første vigtige del "bestået" og åh hvor er det en lettelse.

  Det minder mig om skolen og ventetiden lige mellem eksamen og karaktergivningen. Kan I huske de lange minutter, hvor man sad og bed negle, havde ondt i maven og synes det hele var gået ganske forfærdeligt..? Er jeg bestået - eller er jeg dumpet?... Jeg skal til eksamen flere gange endnu, men får først den endelige besked i starten af juni - lige nu lever jeg på beskeden jeg fik i går. Jeg har bestået første eksamen, hvilket giver mig adgangskort til næste prøve - og det passer mig rigtig, rigtig godt :o)

  SvarSlet
 16. Også tillykke herfra :)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...