tirsdag den 7. januar 2014

Fra skrot til slot - Før og nu: Kontor og entré

Nu har entré og kontor fået sidste penselstrøg. I går og i dag har jeg fået malet paneler, dørkarme og radiatorer med den lille pensel - Det tager tid, men giver den sidste finish og prikken over i'et.

Entréen mangler en fejeliste, men er ellers HELT færdig. Det første rum jeg sige sådan om, for selv om flere rum er færdigmalede, mangler der at blive lagt gulv. I entréen bibeholder jeg det vinylgulv der lå i forvejen.

Nu og før:


Billede fra hoveddøren - Jeg slipper ikke... Dørene indvendig SKAL males!!!


For en uges tid siden så her sådan ud, mens jeg var ved at fjerne det gamle tapet:


Nu tapetseret, malet og med nye fodpaneler - og med en af mine mange loftlamper :o)
For at have lys i huset, har jeg pillet fatningerne af de gamle lamper der hang rundt omkring, og tilsluttet dem til strømdåserne i lofterne. Ikke særlig kønt, men effektivt :o)


Fra entréen er der indgang til kontoret. Jeg har ikke kunne finde en dør magen til de andre i huset, så her er der bare ingen dør.. Sådan er det.

Billeder nu og før:
Bemærk stikkontakten på væggen - det eneste jeg har beholdt :o)


Kontoret havde egen indgang, og var ikke en del af huset. Her under er der blevet hul ind til entréen og det store skab til venstre er revet ned.


Endnu en gang skulle der fjernes tapet...


Og de sidste rester af et genstridigt gulvtæppe.


Nu mangler bare det nye trægulv...


Det er skønt at se forandringerne her på billeder. Så kan man virkelig se forskellen. Når man går derude, ses det ikke på samme måde.


Jeg kan ikke komme videre i køkkenet før fredag, så jeg har kastet mig over radiatorerne. De tager tid, men ligner næsten nye som de står der færdigmalede med nye termostater.


Her en halv-malet radiator i stuen. Fra grå/brun med gamle malerpletter i forskellige farver, til en fin, blank hvid. Det er hele arbejdet værd :o)


I morgen skal radiatorerne have anden lag maling, og selvom jeg ikke kan komme i gang i køkkenet før fredag, er der ingen grund til bekymring om kedsomhed. Loftet i den store balsal af et badeværelse skal grundes, køkkenlågerne skal slibes samt grundes og så ligger der 14 trappetrin og venter på nyt tæppe...


10 kommentarer:

 1. Forpustet!
  Du har godt nok været flittig med den pensel!
  Mindes atter vores projekt i sommer.. Jeg har klaret de fleste vinduer og radiatorer og mht sidstnævnte må jeg i dag erkende, at jeg skulle have spraymalet dem - tror på, at det var blevet pænere - i hvert fald var det gået hurtigere. Men det er nu hyggeligt at tænke tilbage på! :D

  Hvad skal du dog bruge tiden på, når du er færdig med alt det malerarbejde? ;)

  SvarSlet
 2. Du er en ørn til det der renovering Lise, hvor finder du dog alt den energi henne ?

  Mona

  SvarSlet
 3. Overvejede også kraftigt spraymalingen - men synes resultatet er blevet super flot med penslen... Selvom det tager tid. Omvendt kan jeg få lov at sidde ned mens jeg maler dem, hvilket mine knæ synes rigtig godt om ;o)

  Hmm... Ved det ikke endnu, men mon ikke det snart at på tide at komme ud på arbejdsmarkedet igen..? Trænger til at se nye mennesker og få ny udfordringer :o)

  SvarSlet
 4. Duracell-batterier Mona ;o)

  SvarSlet
 5. Vi ved det jo godt, men det er altså utroligt hvad maling kan gøre. Hvor er det blevet flot.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette :o)

   Ja, mange gange mangler bare energien og tiden til at komme igang..

   Slet
 6. Det er så dejligt med maling. På en billig måde, kan man forvandle gammelt til nyt. God arbejdslyst Lise, det ser vel nok godt ud. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Helle - Det kan redde mange ting fra at blive smidt ud :o)

   - Og tak :o)

   Slet
 7. Hold da op du får rykket igennem !

  SvarSlet
 8. Jeg skal da lige love for at der sker noget :)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...