mandag den 25. maj 2015

Festivalstole - nu med broderet logo


Vi har brugt pinsen på den jyske vestkyst ved Esbjerg, i selskab med en stor flok dejlige fodbolddrenge og deres forældre. Desværre fik de ikke så mange sejre med hjem, men til gengæld scorede turen toppoint på det sociale samvær.

Mellem kampene er det jo nemt at slå røven i en festivalstol, så sådan en har vi stort set alle med.. Men de ligner hinanden alle sammen, så i dag røg vores i broderimaskinen - nu er de til at kende og samtidig kan de reklamere lidt for henholdsvis denne blog...


...og mandens firma.

11 kommentarer:

 1. Fin og god ide. Det er utroligt hvad man kan bruge en broderimaskine til, min mor har også stor glæde af hendes, og mig med, for det sker jævnligt at hun kreerer noget til mig :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Så nogle af hendes fine kreationer sidste sommer hos dig kære. Hun er fantastisk dygtig. Ville ønske jeg fik brugt min noget mere.. Den står bare og samler støv :o(

   Slet
 2. Hehehe - rigtig god idé.

  SvarSlet
 3. Ser godt ud Lise, det er godt nok smart :)

  SvarSlet
 4. Hej Lise.
  Det ser hamrende godt ud. Sådan en maskine vil jeg osse eje. Kan du fortælle lidt om den mærke,pris etc?
  Knus Grit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan fortælle en hel masse - bl.a. at jeg er interesseret i at sælge min, da jeg får brugt den alt for lidt, og mine interesser ligger alle mulige andre steder end at sidde ved maskinen..
   Sender dig en mail i weekenden. Måske du vil være dens nye ejer..? :o)

   Slet
  2. Kan desværre ikke se din mailadresse, men er du interesseret så send mig gerne en mail... Adressen finder du under kontakt øverst på bloggen i højre hjørne.

   Slet
 5. Hvor ser det godt ud.
  Så har du jo været i mit nabolag her i pinsen, da jeg gætter på du har været i Guldagerhallen, som ligger en god spytklat herfra:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps :o)
   Vi var til Vesterhavs cup. Dog overnattede vi på Sjælborg camping (tror jeg det hed..) i deres hytter. Super hyggeligt sted. Vi var ikke på nogen af skolerne, og drengene valgte deres tilbud om badeland og diskotek fra, for at råhygge på campingpladsen... Skøøøøn weekend - men temmelig kold :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...