tirsdag den 21. juni 2016

Bistade i haven - lavet af mandens byggeaffald


En sen aftentime på en nattevagt, sad jeg og kiggede Villa Fryd's indlæg igennem. På hendes blog er der så uendelig meget inspiration og så mange gode idéer at hente, hvis man er til hus og have, genbrug og skæve idéer..


I indlægget HER havde hun bygget bistader til haven... Straks kom jeg til at tænke på de sidste rester træ jeg havde liggende fra mandens byggeprojekter, som blev samlet sammen da jeg byggede fuglehuse. Nu har jeg også bygget et bistade - dog kun til pynt. Kassen med træ er næsten tom nu, og den rest tagpap manden havde liggende forsvandt også på mystisk vis ;o)

Jeg håber han igen snart skal til at bygge et eller andet, så jeg kan snuppe de afskårne, frasorterede stumper der alligevel ville ende på genbrugen. Når det sker, skal der bygges endnu et bistade bare knap så højt...


Alt kan bruges.. Hjørnepynten er spidserne fra to hyldeknægte der var for lange og røg i trækassen. I kassen ligger flere andre afskårne stumper. Pt aner jeg ikke hvad de skal bruges til, men pludselig mens man står og leger Byggemand Bob kommer idéen - og når det hele får en klat maling, er der alligevel ingen der kan se hvor mange forskellige træsorter m.m. kunstværket er bygget af  :o)

3 kommentarer:

 1. Rigtigt flot "skrald".

  SvarSlet
 2. Så super flot et bistade du har lavet Lise :)
  Er vildt imponeret af dine evner som skrælde bygger. Så smukt og fantastisk et resultat.
  Det kan på ingen måde sammenlignes med mine to. Dit er virkelig flot udført!
  Tusind tak for rigtig flotte og søde ord. Du er fantastisk:)

  Rigtig skøn dag i den smukke sol
  Charlotte

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...