lørdag den 28. december 2013

Fra skrot til slot - stuen og 3 nye rum

Jeg holdt et par skønne fridage i julen. Ikke at jeg nåede at få svinget benene op i sofaen, men jeg fik skiftet arbejdstøjet ud med mere civilt tøj, og penslen ud med skønt selskab af familie og venner, hvilket også giver ekstra energi og fylder godt i glædesdepoterne. 
Stor er min glæde også over at lejekontrakten er på plads, og "fra skrot til slot-huset's" nye beboere er fundet. Det bliver med en rigtig god mavefornemmelse at jeg kan overdrage nøglen til det nye par. Kemien er god og jeg er sikker på at de vil huset det bedste...

Inden da har jeg en del arbejdstimer endnu. Siden sidst er stuen malet færdig. Lofter, vægge og paneler er alle blevet hvide nu. Det gamle gulvtæppe er fjernet og bliver snart erstattet af samme gulv som på første salen. Radiatorerne skal også alle ha en tur med en pensel, og vindueskarmene skal laves.

Fra stuen er der udgang til entréen, som er et af de rum jeg nu er startet op på.
Her et billede fra før jeg gik igang med projektet:


Nu er der hul igennem til det der før var firmaets kontor...

På kontoret har jeg fjernet et stort skab og en masse tapet fra væggene.


Og nu jeg alligevel var igang, fik jeg også fjernet tapet i køkkenet. Da mørket var ved at sænke sig fik jeg spartlet vægge og huller op, så når jeg kommer i morgen skal der bare slibes, inden jeg kan gå igang med at tapetsere i både kontor, entré og køkken.


Min mand har været forbi og holdt mig med selskab de sidste dage. Han har maskinerne og har snart væltet hele haven for træer og buske som har været misligholdt i årtier, samt fjernet en gammel betonbunker, som før i tiden blev brugt til opbevaring af kartofler m.m. gennem vinteren. Det har givet lys og luft, og plads til at haven kan blive bygget op igen.

Det bliver et godt resultat.. engang.

10 kommentarer:

 1. Hej Lise. Jeg beundrer virkelig resultatet af dit projekt - og ikke mindst at du overhovedet har kastet dig ud i det. Du er da fantastisk sej og dygtig ! Dejligt det er lykkedes at finde lejere - og specielt at kemien er god. Godt nytår til dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt fantastisk at lejerne er fundet. Var ellers lidt nervøs, for huse er ikke det nemmeste at leje ud i området - har jeg hørt. At der var flere par der var meget interesserede er jo lige som at vinde i lotto, og så nogle som man er tryg ved at overlade nøglen gør det hele meget bedre...

   Jeg kan godt lide at gå og rode med hammer, sav og maling så jeg hygger mig.. Ok, jeg hyggede mere i starten, men nyder at se resultaterne af det hårde arbejde :o)

   Også et dejligt nytår til dig Mona.

   Slet
 2. Nej hvor bliver det fint og indbydende. Du er virkelig en ørn :-) Tror altså du trænger til lidt ferie, når slottet står færdigt. Fortsat god arbejdslyst.
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Når byggerodet bliver for meget, er det rart at kunne tage en tur rundt i de rum man har været igennem :o)

   Ferie kunne være meget rart, men jeg har andre planer når mit projekt er færdigt ;o)
   Skulle jo nødigt kede mig..

   Knus også til dig.

   Slet
 3. Hej Lise. Sikken da du har knoklet :-) Det er blevet super flot.
  Ønsker dig et godt nytår <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :o)

   Også et rigtig godt nytår til dig og familien <3

   Slet
 4. Utroligt hvad du kan få lavet. Det bliver flot, når det nye gulv bliver lagt. Utroligt hvilken forskel det kan gøre i stedet for et gammelt gulvtæppe. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange skal der ikke så meget til :o)

   Glæder mig også vildt til at få lagt gulvene. At få rummene HELT færdige...
   I det hele taget glæder jeg mig til hele huset er færdigt ;o)

   Slet
 5. Så fine dine lofter bliver, hvad maler du med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Else Marie.

   Malingen er fra Becker og specielt til lofter. Kan ikke huske hvad den helt nøjagtig hedder, men vil senere lave et indlæg om malingen jeg har brugt til huset.

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...