torsdag den 22. marts 2012

Hæklerier

Selvom jeg bruger meget af min sparsomme fritid i haven, får jeg også leget lidt med hæklenålen for øjeblikket... nål 1.25.
Den nålstørrelse har jeg aldrig været nede i før. Havde regnet med, det var noget jeg ville kaste efter naboens kat i vrede, men faktisk rigtig hyggeligt og ikke spor besværligt.

Har fået lavet dette hæklede mellemværk der er 9 cm bredt og 55 cm langt. Det er ikke blevet skyllet op endnu, og har heller ikke været i nærheden af strygejernet.
Tænkte det skulle bruges til en pude, men overvejer kraftigt at lave det 35 cm længere og sy det ind i et liftgardin til soveværelset.
Tror det ville være fint med hvidt hørstof...

Begyndte på denne blonde i aftes, til hylden i mit gamle skab i badeværelset. Den er 5,5 cm bred og ikke lang nok endnu. 

...og kun fordi jeg fandt disse sider fra et Hendes verden fra 2004 i gemmerne. Der er rigtig mange søde opskrifter. Både på blonder, mellemværk, håndklæder og karklude... Jeg må hellere få taget en kopi, for er bange for at få slidt disse sider op inden jeg bliver færdig :o)

En gang i mellem er det ikke så tosset at være en samler - bare man så for pokker havde plads nok!

Om en time har jeg et møde, men inden da vil jeg tillade mig lidt luksustid. Solskinnet på bænken i haven, med en kop the, fuglefløjt, biernes summen og mit hækleprojekt. 

Må I alle få en fantastisk torsdag.

17 kommentarer:

 1. Hold da op du er dygtig :-D Nu er jeg vist nød til snart, at lære at hækle rigtigt. (Kan godt lidt men ikke efter opskrift, for jeg kan ikke huske hvad de forskellige masker hedder)
  Jeg er helt vild med din hyldebort, den er vel nok yndig.
  Ha´en rigtig dejlig solskinsdag.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min førstehjælpsliste med vejledning på de forskellige masker fulgte mig længe :o)
   Mange forårshilsner også til dig.

   Slet
 2. Åh det får minder frem, jeg kan desværre ikke holde til at hækle mere på grund af dårlig skulder. Hvor er det flot.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Så ærgeligt når kroppen siger stop :o(

   Slet
 3. Det er superfint --mmmeeeeen så tynd hæklenål --hmm jeg tror jeg har det på samme måde som du har med en strikket trøje ;-) men fint er det

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare super fine. Har aldrig forsøgt mig med så lille en hæklenål. Det lyder skræmmende langsomt. Godt arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Troede jeg også, men når først mønstret sidder der, er det ikke så langsommeligt alligevel. 10 minutter pr. bue på blonden...

   Slet
 5. Sikken en tålmodighed, hvor er det et fint stykke arbejde du har udført

  stine

  SvarSlet
 6. Så lige din side via en anden haveblog. Jeg bliver nødt til, at rose dig for dine fine hæklerier. Hold op hvor er du god!

  SvarSlet
 7. Hej :0)

  Hvor er det fint! jeg hækler også blonder, dem kan man ikke få nok af! Kender godt det med at gemme blade, har næsten lige smidt et ton ud :D

  God idé med liftgardinet...

  Kh Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, man samler og samler :o)
   Jeg er heldigvis blevet bedre, men samlingen er stadig stor...

   Forsøger med liftgardinet. Smider billede ind når jeg når så langt.

   Slet
 8. Hej :-)

  Har siddet og kigget lidt på dit flotte arbejde, og kunne godt selv tænke mig at kaste mig ud i noget med nogle blonder - ved du hvilket nummer af Hendes Verden du har opskrifterne fra? :-)

  SvarSlet
 9. Hej er det muligt at få en kopi Elle Mali med disse opskrifter. Jeg har kontaktet hendens verden og de kan ikke hjælpe mig med en så gammel opskrift

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja..

   Jeg prøver at se om jeg kan finde den...
   Send mig en mail: lisehalager@os.dk

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...