fredag den 24. august 2012

En fantastisk weekend med mc i store mængder

Sidste weekend blev brugt på to hjul og i selskab med skønne mennesker på Fyn's mc festival. Vores klub m109riders var præsenteret i overtal i år. Ca 20 franskmænd havde taget turen til Dk, samt flere svenskere dukkede også op. Det var så fedt og en helt fantastisk oplevelse. -og vejret var jo helt i top.

 Vores fællestur lørdag gik bl.a. til Rudkøbing hvor dette gruppebillede blev taget. Jeg har fået placeret mig lige i midten, stående med hvid top og hvad jeg har fået øje på, må du ikke spørge om.. Jeg kigger til siden - måske på min skønne mand, nu vi havde en weekend uden børn og bare tid til hinanden. Luksus :o)

 På Valdemar slot blev cyklerne sat side om side. Med den konklusion at 69 stk. Suzuki 1800 kan ikke være på et billede!
 ..så her er lidt flere :o)
Dette billede fortæller måske lidt om, hvad aftnerne blev brugt til...?
Fest og glade dage. Vi er en stor samling af vidt forskellige mennesker, men alligevel som en familie når vi er samlet. Det er helt fantastisk og jeg glæder mig vildt til d. 1-2 sep. hvor mange af os drager til vores søsterklub i Sverige og hygger igennem - igen ;o)

Billederne i dette indlæg er lånt hos flere af medlemmerne. Mine billeder fra weekend gik tabt mandag formiddag, da min telefon opgav livet....... RIP

3 kommentarer:

 1. Hej Lise.
  Jeg siger bare hold da op, det ser vildt ud.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 2. Det var vildt Margrethe - en helt fantastisk vild oplevelse.. FEDT! ;o)

  SvarSlet
 3. Det ser vildt ud når i tropper op :)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...