fredag den 16. november 2012

Tykke, stribede ragsokker med snoninger og en julekalender


Nu er det slut med at fryse tæerne blå i gummistøvlerne...


Jeg stod egentlig på hovedet i garnkassen efter noget helt andet, men op af dybet dukkede resterne af strømpegarnet frem. 1½ nøgle mørkegråt og en nøgle lysegråt så de endte med striber...


I stedet for alm. ribkant lavede jeg snoninger over 6 retmasker med 3 vrangmasker i mellem, og fortsatte den bagerste snoning ned til hælen. (Så er jeg også sikker på at jeg kan have dem for mig selv i dette hankønshus :o)


Og på pind 4½ går strik så stærkt, at jeg gider at strikke dem færdige - strik er absolut ikke min stærke side, og for mange vrangmasker giver dødsstødet allerede inden jeg får slået maskerne op. Lidt æv når man som jeg konstant forelsker sig i de tykke, lækre, vamsede striktrøjer der frister alle vegne.
Men så kan jeg hygge mig i mine nye tykke, lækre, vamsede strikstrømper kan jeg :o)

I chaufførstuen ventede en gave fra mine skønne ansatte sammen med en fin buket blomster. På trods af vores store tab i onsdags gennemfører vi vores planlagte julefrokost i morgen, og de kære mennesker synes jeg skulle have en hilsen.


En te-julekalender med 24 forskellige slags te - uhm hvor jeg glæder mig til 1 december. Det bliver lykken hver aften at skulle smage en ny te - og spise et stykke chokolade fra min Toms chokoladekalender til... Chokoladekalenderen har jeg selv købt efter ordre fra yngstemanden, da han var med i byen for at købe julekalender til ham og storebror. På spørgsmålet om vi skulle købe en Toms julekalender til manden i huset, svarede han at skulle jeg i vært fald også have en, så jeg også kunne mærke det snart blev jul! Han er så kær ;o)


Håber i alle får en fantastisk weekend. Jeg vil i vært fald nyde min i selskab med dejlige mennesker, en juleøl (eller to..) og varme fusser  :o)


21 kommentarer:

 1. Jeg ville elske sådan en julekalender :) det er snart mange år siden jeg har haft en kalender... sidste jeg husker var vist en tyggegummi en af slagsen.. pøj... jeg tror jeg skal ønske mig en kalender i år :)

  god weekend til jer og håber i får en dejlig julefrokost :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber for dig at du får en julekalender i år Sara... Om ikke andet skal jeg nok stikke lidt til din mor i morgen ;o)

   Også rigtig god weekend til dig - en krea-weekend måske? :o)

   Slet
  2. ja... ellers køber jeg selv en :)

   Slet
 2. Sikke nogle skønne sokker, og hvor har du mon fundet en opskrift på pinde 4½? Jeg kan kun finde opskrifter på pinde 3 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er super lækre - både at ha på, men også at strikke fordi de er så hurtige at lave.
   Jeg tror jeg "lånte" opskriften hos min mor for flere år siden. Skal lige undersøge hvor meget copyright der er på den. Hvis der ikke er nogen, kommer der et indlæg med den i næste uge :o)

   Slet
 3. Hvor har du nogen betænksomme ansatte og hvor er det en sjov julekalender. Håber i trods sorgen får en god julefrokost

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne de mennesker og jeg er sikker på vi nok skal få en hyggelig aften.

   Slet
 4. Ovenpå det sidste triste indlæg er det dejligt at læse, at I besluttede jer for at julehygge trods sorgen og tomrummet. Og sikke søde og betænksomme ansatte du har...

  Rigtig god weekend :)

  Kh. Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ikke undvære en eneste af mine ansatte :o)
   Det er helt i afdødes ånd at vi gennemfører hyggen i aften - og med hans ritualer. Måske også det vi trænger til ovenpå den forskrækkelse...

   Slet
 5. Ej, glemte jo helt at kommentere på dine lækre sokker. Sådan et par kunne jeg godt have lyst til at strikke, men jeg er ikke helt nået så langt. Er stadig meget grøn med strikkepindene, så det med strømperne må vente lidt endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver aldrig gode venner med de pinde, men små projekter som strømper er ok :o)

   Slet
 6. Skønne sokker - søde ansatte mennesker og jeg håber at i får en fantastisk julefrokost :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Er sikker på det nok skal blive en dejlig aften :o)

   Slet
 7. Sikke du er blevet og har forkælet dig selv i disse dage. Godt gået! Totalt lækker detalje med snoningen på sokkerne. I LIKE! : ) God julefrokost!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv. Ja den er lidt kær den snoning - og jeg har strømperne for mig selv ;o)

   Slet
 8. Kære Lise
  Det var da nogle dejlige hyggesokker, du har fået strikket dig. God ide med snoningerne, det skal nok virke ;o)
  Jeg fik ikke kommenteret på dit indlæg ang. tabet at en kær medarbejder. Det gør mig ondt. Jeg blev meget bevæget over dine ord. Du er så fantastisk til at sætte de ord sammen, som kan være så vanskelige at finde Lise. Du skriver så smukt!

  Hvor er det dog nogle søde medarbejdere... selvfølgelig er de det ;o)
  Håber at jeres julefest var hyggelig og går med over i historien.
  Knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord Hanne. De betyder rigtig meget. Lige når jeg (igen) sad og havde mistet en nær person, kom ordene meget nemt - tror det er følelserne der taler i den situation...

   Vores julefrokost gik rigtig godt. Dansegulvet fyldt, folk var glade, chefen var fuld og brugte det meste af sin søndag på sofaen ;o)

   Knus til dig.

   Slet
 9. Smukke strømper, smukke ord fra din hånd og hjerte og en smuk kalender fra de ansatte, wauu

  Stine:)

  SvarSlet
 10. De sokker er fede - gad så godt kunne strikke selv (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kit - er også super glad for dem :o)
   Du må bare fatte strikkepindene og give dem en chance ;o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...