tirsdag den 4. december 2012

En trailer fyldt med guld

Vi har en ven, som har mødt den dejligste kvinde. Hun har lige solgt sit hus og skal flytte til en mindre lejlighed. Vi var inde og besøge dem forrige weekend og tog en rundtur i det store pragtfulde hus der var indrettet med gamle skabe, store flotte spejle og lysekroner. Lige stilen til et højloftet hus med stuk, kæmpe rundbuede vinduer, marmorsøjler både ude og inde - så smukt!

Vi snakkede om det kommende loppemarked drengene og jeg skal på til foråret, og så kan det ellers nok være jeg kom i himlen...
Vi stillede op med trailer og papkasser i søndags og prøv at se hvad jeg fik med hjem - Prisen var så billig at jeg render og kigger mig over skulderen hele tiden, for det er næsten tyveri ved højlys dag...

Når først jeg får sorteret det lidt, vil jeg lægge flere billeder her ind - måske der er noget af det jeg ikke selv beholder, der kunne have jeres interesse...?
Ellers bliver der i vært fald mange spændende effekter i min stand på loppemarkedet :o)


 En kurvesofa til børneværelset, med tilhørende stol som ligger bagved med benene i vejret. Et lille kurvebord hører der også til. Bag sofaen står et gammelt, svensk, hvidt slagbord i sofabords-størrelse med gennemgående skuffe (perfekt til pavillonen) Et andet gammelt børnebord hvor den ene af to tilhørende stole kigger frem med ryglænet foran sofaen.

 Dette lampestativ bliver perfekt i hyggekrogen. Lidt sort maling og en charmerende lampeskærm - jeg kan sagtens se det for mig.

 Her endnu to børnestole med flet-sæde. Bag dem står to dukkevogne i kurveflet. Og to små cykelkurve i flet til en kær pigecykel..

 En gammel, gammel barneseng, som jeg sagtens kunne forestille mig stå med tæpper og puder, i stedet for en stor kurv.

 Et 100% intakt tobaksskab i orginalmaling.

 Og masser af andre pragtfulde ting som mindre lamper, lanterner, kurve, ældre legetøj, sjove opsatser, små hylder, malerier i de skønneste rammer osv. osv.

Traileren kan indeholde to motorcykler, så den er rimlig af størrelse! Inde i bilen er bagsædet og bagagerummet også fyldt... Spørg lige om jeg glæder mig til at komme igang med at tømme bil og trailer, kigge i kasser og få hovedet fyldt med idéer - Altså lige så snart jeg har overstået de næste ca. 4 timer på kontoret. Jeg knoklede på kontoret til klokken alt for sent i aftes, kun for at ha så lidt som muligt til i dag. Det er næsten umenneskeligt at skulle vente, men jeg skal være færdig først... Hep Hep Lise!


14 kommentarer:

 1. Øj - hvor er du s... heldig :-)
  God fornøjelse med at tømme traileren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan føler jeg mig også Gitte ;o)
   Trailer og bil er tømt og grovsorteret - jeg er så klar til at åbne malerspanden!!!

   Slet
 2. For pokker hvor ser det lækkert ud, lige min stil :) Heldig har man da lov at være, god arbejdslyst og indretningslyst med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :o)
   Også lige min stil, men manden er heldig! Vi har ikke plads til det hele - og heller ingen små piger der ku få glæde af de skønne møbler...

   Slet
 3. Hey hep hvilken heldig stjerne du er født under - og så er du god til at opsøge dit held også da! Sejt.
  Rigtig god fornøjelse med at kigge og sortere og vurdere og beundre : )
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke stjernen er så heldig - mere på at jeg lige var på det rette sted, på det rigige tidspunkt. Om ikke andet var jeg super heldig og er så glad helt ned i maven ;o)

   Slet
 4. Øj nogle skatte Lise :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en kæmpe stor skattekiste :o)

   Slet
 5. Den er så smuk den fine barneseng

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg fået den ud, og den er lidt større end jeg huskede den.. Men den kommer til at bestå sin prøve, inden jeg beslutter mig for om den skal sælges eller blive :o)

   Slet
 6. Husk mig hvis du har for meget ;-) Heldige dig --juleknus fra Mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemmer aldrig en skøn kvinde som dig Helle :o)
   Stort juleknus retur til dig.

   Slet
 7. Nej for nogle lækre ting :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 8. Jeg har en give-away igang på bloggen,
  hvor du kan vinde et super flot ur fra Dyrberg/Kern til værdi a' 1000,-
  Kig forbi og deltag hvis det lyder fristende?

  http://www.fashionbysterup.dk/category/give-away

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...