tirsdag den 25. december 2012

Glædelig bag-jul

Nåede aldrig til computeren i går, så det bliver et glædeligt bag-jul herfra :o)

Jeg håber I alle havde en fantastisk aften. Med traditioner, forventningsfulde børn og god mad. 

Dagen i går bød her i huset på en tur rundt i omegnen, for at ønske glædelig jul og udveksle gaver, og en tur på kirkegården for at tænde et lys og sige god jul til far.

Hjemme ventede hyggen og drengene fik brugt lidt af deres overskud på fremstilling af det konfekt vi aldrig nåede i løbet af december, mens ris a la manden blev rørt sammen med en stor håndfuld mandler - normalt har vi kun en mandel, hvor på nogen her i huset synes det er sjovt at snyde en ekstra mandel med i skålen... I år gjaldt det om at finde flest mandler. Skålen var tømt og vinderen sad med 12 mandler - og mavepine :o)


Efter gaverne var åbnet, blev der ro i huset. Drengene (som nærmest havde været på speed hele dagen) fordybede sig i de ønsker der var blevet opfyldt. Vi andre nød et glas rødvin, slog mave og nød vores gaver og julefreden.

Min mand og jeg giver ikke julegaver til hinanden - åbenbart en aftale der nu er blevet brudt fra mandens side, for den fineste nye støvsuger er nu klar til at afløse den gamle Miele. Han synes den trængte... Bare fordi mundstykket er revnet, slangen konstant bukker, teleskoprøret er itu, rummet med ekstrabørster er tapet sammen med gaffatape, ledningsoprullet er ude af funktion osv. osv. Men ellers er den fuldt funktionsdygtig :o)


Og så glæder jeg mig vildt til det bliver forår... Den havetaske med stol er helt fantastisk, og redskaberne så solide - og mine buksbomhække slipper for knækkede grene når jeg liiiige skal ha haveslangen til at nå den sidste meter. Så fedt...

Dagen i dag er nattøjs-dag. Benene op i sofaen-dag. Spise rester fra i går-dag. En total jeg gider ikke lave en ski...-dag. Som jeg dog elsker 1. juledag :o)

Glædelig bag-jul til jer alle.

6 kommentarer:

 1. Selv glædelig bagjul... her i huset står den også på total afslapning. Morgenhår, strik og hygge. Det er da det bedste at lave 1. juledag, vi skal først til julefrokost 28.12 - men tilgengæld er det på Sjælland

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeres tur her til Djævleøen gik godt :o)

   Slet
 2. Og glædelig bagjul til dig Lise : )
  1. juledag er klart min favorit-juledag; py, leg, film, strik og rester...

  SvarSlet
  Svar
  1. 1. juledag er en rigtig luksusdag :o)

   Slet
 3. Det er lige sådan 1. juledag skal være..
  Og julen er da heldigvis lang endnu - skønt med disse afslappede juledage.
  Fortsat god jul til dig og din familie.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre bød julen ikke på mange fridage for mit vedkommende, men jeg tager revance på et andet tidspunkt :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...