søndag den 11. maj 2014

Mange meter brosten - og foreløbig 2 meter knoldebro


Jeg er snart kun en ugentlig gæst herinde.. Æv hvor er det gået ned af bakke med blogindlæggene. Idéerne mangler ikke. Hovedet er sprængfyldt med projekter, og flere af dem er også ført ud i livet. Omvendt har lysten til at sidde ved tastaturet været en stor mangelvare. Billeder har jeg heller ikke fået taget.. 
Undskyldninger er der nok af! I dag kom kameraet med i haven og fik foreviget lidt af det jeg har fået lavet den seneste tid...

I påsken satte jeg brosten. Maaaange meter brosten. De udgør kanterne til det der i løbet af sommeren skal blive til stier belagt med knoldebro. Jeg er så småt startet op med puslespillet. Stenene skal vendes og drejes for at få dem til at passe sammen og give en nogenlunde flad, ensartet trædeflade. Har overvejet flere gange hvad fa'en jeg tænkte på da jeg kom frem til den idé, for sikke et arbejde! Men flot bliver det sikkert - engang :o)


Stien starter hernede ved huset og halvtaget. Den midterste gang fører ind til staudehaven og til venstre går den forbi kaningården og videre op mod hønsehuset.Her efter kaningården deler stien sig igen. Til højre den anden indgang til staudehaven. Lige frem er det opgang til hønsehuset og til venstre det der var ændernes andegård, og som med tiden nok bliver en urtehave.


Billede taget fra terrassen ved hønsehuset.


Rundt om drengenes trampolin har jeg også lavet kant. Under trampolinen skal der fyldes op med flis. Har haft en lang snak med hønsene om at flisen så skal blive liggende der inde og ikke skrabes ud i bedene og på stierne.. Om de så har forstået budskabet..?.. 


Her de foreløbig 2 meter knoldebro... I indkørslen ligger både en stor bunke sten og en endnu større bunke grus og venter. Jow jow...


Kaninerne synes bare det er hyggeligt jeg kravler rundt lige uden for hegnet. Hønsene står konstant i nærheden hvis nu der skulle dukke noget spændende frem af jorden og hunden - ja han er altid hvor jeg er, så selskabet mangler bestemt ikke.Her et billede taget fra hønsehuset før påske. Stierne var ikke så svære at placere, da vores daglige gang havde slidt græsset væk. Det skal nok blive godt - engang :o)

16 kommentarer:

 1. Du har vist arbejde til et pænt stykke tid med den knoldebrolægning, men det ser godt ud, det du har gang i :-)
  Fortsat god arbejdslyst ;-)
  Jeg er vild med natursten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi. Ja det er vist bare med at starte i den ene ende...

   Er også vild med natursten. Har lidt gamle betonsten i haven, af dem med patina og lidt små defekter.. De er ok til terrasserne. De nye er bandlyst ;o)

   Slet
 2. Sikke dog et spændende projekt. Det bliver da helt fantastisk godt og flot. Det passer så fint til jeres have. Hyggeligt med selskab under arbejdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber på at resultatet bliver som jeg forestiller mig.. Men for pokker der er langt igen ;o)

   Det hjælper lidt når hunden eller hønen kommer forbi og skal kløs bag nakken og kaninerne nysgerrigt følger med på sidelinien...

   Slet
 3. Er du vimmer et stort projekt du har sat dig for - men tror det bliver vildt flot. Det ser i hvert fald allerede ret godt ud, bare alene med kanten.

  Er helt smeltet over de små kaniner - hyggeligt, at du bliver fuldt rundt af dyrene, selvom det nok gav et bedre udbytte, hvis de kunne rubbe poterne og hjælpe til ;-)

  Savner dine skønne indlæg, men er selv gået i stå med kreativiteten og dermed bloggeriet - men mon ikke det kommer igen?

  I hvert fald må du have god arbejdslyst - og nu du er så god, så har vi et større belægningsarbejde.. altså bare, hvis du skulle gå hen og kede dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Helle :o)

   Savner også at være her i blogland. Det er så hyggeligt, men vil også så gerne tusind andre ting og det kombineret med fuldtidsarbejde er ikke altid den bedste cocktail :o)

   Håber du snart finder kreativiteten igen. Heller ikke meget jeg får lavet af håndarbejde for øjeblikket, men pludselig kommer der gerne en idé man skal udføre og så kommer der gang i hele systemet igen.

   Og ang dit belægningsarbejde... Vi pakker gerne bilen og kommer vestpå - bare kaffen er klar ;o)

   Slet
 4. Wauwww hvor bliver det flot.... - og god fornøjelse med resten. Ja, det er et MEGA projekt...!!
  Det er en rigtig hyggelig blog du har - og flotte indlæg...
  Tak for kigget

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord - fedt med opbakning. Så er det lidt nemmere at komme videre så det ikke ender som et evighedsprojekt ;o)

   Slet
 5. Det ser godt ud - og du har det jo med at fuldføre selv meget store projekter (som udlejningshuset), så det skal nok blive færdigt - og fedt!
  Kaninen på det nederste billede er ret meget en kopi-agtig ninus af vores hun/han ditto. Bror/søster? eller mor?
  ps. Fake er fortsat helt fantastisk selvskab ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh joken røg lidt i det der selvskab. Det ligner et tastefejl, men det er det ikke - for Fake er jo reelt set selvskab.

   Slet
 6. sikke et projekt, men hvor bliver det skønt når det er færdigt. og sikke en dejlig have i har :)

  SvarSlet
 7. Hold op et projekt. Men for pokker hvor er den en flot have i har. Det må være fantastisk at få på eventyr der. Hepper på dig og dit projekt.

  SvarSlet
 8. Endnu en gang tager du pusten fra mig Lise :-) jeg venter gerne en uge ad gangen eller mere på indlæg fra dig, alt godt er værd at vente på. Hvis ellers dine og mine høns ligner hinanden på det punkt at indgå aftaler ;-) tror jeg godt du kan opgive at tro de har fattet en bjælde af hvad du synes om placeringen af flis. Rigtig god arbejdslyst, du er imponerende :-)

  SvarSlet
 9. Men hvor bliver det gudesmukt når du er færdig....

  Jeg er så misundelig på din have (som på ingen måde ville passe til mit meget moderne hus)... Min er anlagt i en meget forenkelt variant, det er første have, og overskuddet er på et lille sted med de to små der skal ses efter...
  Men jeg fortæller mig selv, at hvis jeg bare sørger for at de overodnede linjer fungerer, så kan jeg altid skabe fantastiske blomsterbede senere hen

  SvarSlet
 10. Er du vild hvor er det flot. Sikken et arbejde, godt at tage det bid for bid. Men det passer jo også perfekt til resten af haven / huset. Og så kan man jo glæde sig over det i mange år bagefter ;-)

  SvarSlet
 11. Det bliver vel nok flot! jeg kan godt forstå hvis du har mere lyst til at lægge energien derude frem for bag computeren.

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...