lørdag den 25. februar 2012

Forårshumør og hæklede jordbær

Jeg kom lige i forårshumør, da jeg kom forbi blomsterforretningen, og så måtte disse med hjem. Skal pynte i krukkerne foran indgangsdøren. Uhh.. kan slet ikke vente til sæsonen rigtig kommer igang :o)


Ramte også sommerhumøret da jeg fandt disse hæklede jordbær... Lidt tidligt måske, men de kan jo heldigvis holde sig :o)
Jeg fandt opskriften her.

Mikkel var til sin første "ungdomsfest" i aftes. Den lokale ungdomsklub hvor alderstrinnet er fra 5. klasse til de fylder 18 år, havde åbent hus for 4. klasser i aftes... Der blev lavet aftaler via mobilen. Der blev sat hår. Der blev brugt deodorant. Griner... Da jeg havde sat ham og kammeraten af, gik tankerne tilbage til dengang man selv første gang skulle afsted. Kan I huske det?... 
Selvom jeg "kun" er 36 føles det pludseligt som rigtig mange år siden, jeg stod der i mit fineste tøj med sommerfugle i maven og penge til sodavand i lommen :o) 

Jeg vil ud og plante krukkerne til med forår... Ha en dejlig lørdag.

5 kommentarer:

 1. Tak for et lille forårskick, altid dejligt når de første potter dukker op ! Hi hi nu du nævner det med festerne, jo en veninde og jeg havde ikke mere GELE som blev brugt i stor stil og hvad brugte vi apropos dine jordbær ? Marmelade selvfølgelig. Det virkede fint til vi begyndte at svede. Så var der dømt duft !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner... Ja, marmelade selvfølgelig :D
   Kunne godt forestille mig jer senere på aftenen. Pu ha.. Men jordbærmarmelade er ikke det værste at lugte af, måske bare et underligt sted at gøre det :o)

   Tak for en dejlig historie.

   Slet
 2. Hej Lise

  Dejlige blomster...

  Jeg kan se at du har hæklet mine jordbær fra Boligliv:))

  Knus Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorfor undrer det mig ikke at du har været bag om disse skønne bær Stine...?
   Står ikke (hvad jeg iværtfald kan se) hvem der har lavet dem. Det er da egenlig for dårligt. Du skal da ha noget reklame...

   Kan kun sige du har nogle fantastiske produkter som jeg åbenbart falder for gang på gang :o)

   Knus til dig.

   Slet
 3. ååå har de kommet hos dere alt...:) stemorsblomster som vi kaller de...eller dag og natt når de vokser vilt...da er de mindre..litt tidlig for de enda her..) men snart..snart..

  skjønner du ikke klarte la være..)

  Fortsatt god helg..)

  klem

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...