tirsdag den 23. oktober 2012

Drengeværelse nr. 2

Efterårsferien bød på nye værelser til drengene og i søndags viste jeg Mads's skovværelse. I dag har jeg fået taget billeder af Mikkel's tyrkise værelse. Også her mangler der stadig nogle ting, men det foreløbige resultat kan I se her...

Første nat efter billedet af bølgen var hængt op på endevæggen, var Mikkel sikker på at han skulle drukne i løbet af natten :o)
Lampen ødelægger billedet af bølgen, men uden den var der så mørkt at kameraet opgav.

For at skabe lidt rumfornemmelse valgte vi at sætte reolen på tværs i rummet, med front mod skrivebordet. På denne måde fik vi lavet et sofa-hygge-hjørne og et skrivebords-hjørne - Zarco nyder de har fået tæpper på værelserne :o)

På bagsiden af reolen har jeg monteret en plade med stof, som skal bruges som opslagstavle til div. billeder og plakater (som stadig ligger og venter i en kasse)

Over skrivebordet skal der hænge et par billeder og anlægget (som ligger og flyder ovenpå reolen). Billedrammerne er genbrug fra det tidligere værelse, som lige skal ha en gang maling inden sømmene bliver slået i væggen.

Hans medaljer har endelig fået en fast plads på væggen. Han har altid været en aktiv fodboldspiller, prøvet lidt håndbold og en medalje fra både gocart og racerbane hænger her også. 

Og ynglingsspillet når vist aldrig ned i skuffen :o)

Her inde har jeg også syet nyt stof uden på de gamle liftgardiner (som var røde..)

Og kan I huske hans elefant, som han møgsommeligt brugte en hel eftermiddag på... Den lever endnu :o)

Med billeder i rammer, plakater og lidt grønne planter skal der nok blive rigtig hyggeligt her inde.

Nu har vi fået lavet rammerne til værelserne, og de små idéer til ekstra hygge er allerede kommet væltende... Vi leder bl.a. efter et gevir til Mads's skovværelse, og en af mine medarbejdere som er jæger, er sat på opgaven. Tænker også det kunne være sjovt med et lille akvarie på Mikkel's værelse... :o)

Har I gode tips og idéer til drengenes værelser vil jeg ta imod dem med kyshånd... Altid sjovt at høre hvad andre har af idéer og se nye muligheder.

Vejret er ikke til at tage indendørsbilleder i. Ej heller til at være ude i. Kattene ligger og hygger i deres kurve, hunden snorkbobler og hønsene har søgt tilflugt i cykelskuret for regnen. Jeg er bare glad for at huset er hult og vandtæt ;o)

5 kommentarer:

 1. Toptjekkede begge drengeværelserne, wauu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i vært fald underligt, men med en rigtig god følelse i maven, at kigge ind af døren nu, hvor man før var vant til et bombekrater :o)
   Drengene nyder det og det var det hele værd.

   Slet
 2. Dette er også bare super flot... for pokker Lise :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sara. De havde fortjent det de små lømler ;o)

   Slet
 3. Hvor er det da blevet nogle super seje teenageværelser ;o)
  God ide med genbrug at mørklægningsgardinerne.
  Og så er din timing da helt perfekt, nu hvor det er blevet indevejr og tid til at kravle i hi.
  knus Hanne

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...