onsdag den 24. oktober 2012

Tak for i år...


...kære drivhus.


Jeg har ryddet drivhuset for planter. Ikke flere tomater og agurker i år. Heller ikke peber og chili... Lidt sørgeligt, men hvad kan man forvente når termometeret viser 10 grader.
Clematis og fuchia blomstrer herude endnu, mens vagtlerne konstant søger efter små insekter og andet mundgodt.


De er aktive de små og jeg nyder deres selskab. De snakker hele tiden. Små pip og hyggelyde. Ind i mellem galer hanen så vi kan høre det langt væk. De har holdt drivhuset fuldstændig fri for spindemider. Myrerne overlevede heller ikke. Siden jeg købte dem i foråret har de spist et ½ kg. kanarieblanding, resten af deres mad har de selv fundet. Det må være det man kalder billige husdyr. Når vejret nærmer sig frysepunktet kommer de ind i værkstedet hvor der er frostfrit. Indtil da er det stadig livsfarligt at være insekt i drivhuset...


Selvom jeg nødigt indrømmer det, varer det nok ikke længe før der står et par kurve herinde med mos og kogler. I dag er der 2 måneder til juleaften... Og man skal jo være lidt i god tid, ikk´  :o)

6 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, de små vagtler og hvilken hjælp de må være i drivhuset ;o)
  Vi har ikke haft gang i vores drivhus i år. Kom jo lidt sent i gang med den gamle have og huset tog det meste af tiden, men jeg glæder mig til næste år.
  Mit højeste ønske lige nu er, at bliver ejer af et lige så smuk drivhus som dit og så må der gerne flytte små hyggelige vagtler inde her også ,o)
  knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. For pokker Hanne. Man får jo helt sved på panden når man har set hvilket tempo I har været i gang i - og så vil du også ha haft tid til drivhus og have...?

   De har virkelig været nyttedyr i drivhuset, og jeg har ikke fortrudt et øjeblik min hurtige beslutning om at lade dem flytte ind. Det kan varmt anbefales :o)

   Knus til dig.

   Slet
 2. God idé med vagtlerne. Og sikke et smukt drivhus!
  Vi fik ikke gjort drivhuset forårsklar i år - men ingen havde heller ikke sagt noget om hvilket forår det skulle være klart til. Vi satser på at det måske bliver foråret 2013, men nu skal jeg også passe på med at tage munden for fuld. Hahaha...
  Men bliver da inspireret af at i har fået så meget ud af jeres drivhus : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er hyggeligt - og haven er min afstresning om sommeren :o)

   Men det kræver selvfølgelig at man får vandet dagligt i de varme dage osv. (Det gør jeg ikke altid - til stor ærgelse bagefter, men nyder det jeg får ud af det...)

   Knus

   Slet
 3. Skøn blog du har her! Dejligt jeg fandt frem til dig.
  Glæder mig til at læse med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et varmt velkommen til dig - og tak for rosen :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...