tirsdag den 16. april 2013

En halv fridag fyldt med hvid maling


Jeg tog en halv fridag i dag. Klokken 13.15 trak jeg i malertøjet, og hev møblerne fra pavillonen ud på terrassen. Min store søn stod med tårer i øjnene... Jamen mor, jeg er bare så glad for du endelig holder fri, og laver noget af det du rigtig godt kan li'. 
Den havde jeg ikke lige set komme!
Men jeg nåede langt og er glad helt ned i maven over, at vi snart kan nyde den danske sommer fra vores pavillon, som har været undervejs i et par år nu.

En gammel barneseng har fået et lag maling, og et print som får lov at tørre til i morgen. Er lidt spændt på om jeg har gjort det med printet rigtigt... Den skal fremover indeholde tæpper til de køligere timer i døgnet.

Her bunden af et gammelt svensk slagbord...

Og her bordpladen til samme, samt skuffen og en gammel, guld billedramme.

Et kært gammelt skab + dens låge som ikke kom med på billedet. Skabet har jeg købt af Susan, og kom med hjem da min mand og jeg tog Danmark rundt.
Dukkevognen stammer herfra, hvor også slagbordet, barnesengen og billedet kommer fra.

Og så skulle vi bare lige købe jord til nogle chiliplanter. Hmpf..! Alt for meget fristede bl.a. en hel kasse hornvioler i potter til 150,- kr. De sidste jeg plantede har hønsene spist, så nu hvor alt andet er begyndt at spire håber jeg disse får lov at overleve...

Jeg er total bagud herinde, skal have besøgt jer alle sammen og se hvad I har smidt omkring jer af gode idéer.
Jeg skal vist også ha fundet på en Give away, for se lige i højre side... 196 faste læsere (meget tæt på 200), 99 fans på Facebook (meget tæt på 100), og sørme om bloggen ikke også har rundet 100.000 sidevisninger mens jeg har haft travlt i virkelighedens verden.
Og jeg skal også vise jer den skønneste gave jeg har fået tilsendt med posten. En total surprise gave, som er lige mig. Den er så fin <3

Første skal jeg lige ha lavet aftensmad!
26 kommentarer:

 1. 197 - hvor ser det dejligt inspirerede ud her hos dig, kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne Mette :o)
   Og velkommen til... Tror trætheden er ved at få overtaget, for sad længe og undrede mig over hvad du mente med 197 i din kommentar :D

   Slet
 2. Jeg under dig altså flere timer i døgnet søde Lise :-)
  Det er altså nogle helt vidunderlige loppesager du har skrabet dig sammen, jeg er vild med det hele <3
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. I øvrigt bliver det spændende hvordan dit print / sampling på den gamle barneseng bliver ?

   Slet
  2. Tak søde. Ja det ville godt nok være herligt med flere timer - eller bare lidt flere fridage ;o)

   Er nok mere spændt end dig på det print. Er lavet lidt på hvad jeg mente jeg kunne huske man skulle gøre... Tænker det bare er et stykke sandpapir og lidt mere hvis maling hvis det går galt :o)
   Jeg glæder mig til at vise hele rummet frem når det bliver færdigt. Bliver mit nye ynglingsted tror jeg.

   Slet
 3. Iiiihhh..... hvor er jeg bare enig. Det er SÅ dejligt at du får tid til noget af det der gør dig rigtig glad. Sikke en dejlig og klog dreng du har dig dér Lise.
  Og hvor har du været flittig. Det ser rigtig godt ud - og sådan en fin gang hvid maling får virkelig møblerne til at stråle. Sengen især er jeg vild med... men også bordet og og og....
  Ja - jeg kan jo prale af en hel uges ferie. Så jeg har super travlt med at være i haven - og at hygge mig imens.
  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Det overraskede mig bare så meget, at han kom med den udtalelse. At han overhoved tænkte på den måde. Men det har selvfølgelig også været rigtig hårdt for dem, at deres mor har været nærmest fraværende og begravet i papirer i gennem lang tid. Selvom hjernen til tider er sat nærmest ud af funktion i den alder (øh... sådan virker det i vært fald ;o)) er der åbenbart stadig mange tanker der kører rundt.
   Jeg har i vært fald taget den til efterretning :o)
   Sengen er skøn - havde jeg haft en mindre hund, var den nok blevet omdannet til hundeseng i stedet for.

   Håber du får en pragtfuld ferie kære - vejret er jo så skønt, og jeg ved du har verdens skønneste sted at tilbringe den <3
   Knus.

   Slet
 4. Tænk, hvad du kan få ud af en halv fridag. Dejligt du fandt tid til lidt fornøjelse også ;O) Flotte ting du har, og så er du virkelig en fed stil. Håber blomsterne får lov at stå...denne gang. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle.

   Jeg håber også blomsterne får lov at overleve. I takt med vejret er blevet bedre, har hønsene vovet sig længere ud på grunden, så mon ikke at mine krukker med blomster får lov at leve nu, hvor jorden er til at skrabe i igen :o)

   Slet
 5. hej Lise
  Den pavillon bliver garanteret super skøn ! fedt projekt !
  tak for pakken jeg hentede på posthuset igår :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den pavillon bliver mit nye tilholdssted. Og når vandhaven bliver færdig (tør ikke spå om hvornår...) bliver det et rent Monet billede ;o)

   Dejligt pakken er nået frem - håber du er tilfreds med indholdet.

   Slet
 6. Dejlige ting du maler og du havde da fortjent en hel fridag <3
  Jeg elsker hornvioler - dejligt billede.

  Ha' en dejlig aften.

  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var sødt sagt :o)
   Jeg kunne sagtens få mange fridage til at gå med hygge herhjemme - men nyder de timer jeg har ind i mellem.

   Også en dejlig aften til dig - selv om den er ved at være slut.

   Slet
 7. Kære Lise.
  Åh, hvor du knokler, under dig virkelig meget mere end end ½ fridag. Men når det ikke kan blive til mere lige nu, er det dejligt at du så laver noget du virkelig nyder. Hvor er det en fantastisk sød og kærlig søn du har.
  De er blevet så fine de ting du har malet. Det bliver spændende at få indrettet pavillionen. Hornviolerne er rene forårsvitaminer og humørbomber :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære. Ville også være rigtig skønt :o)
   Jeg glæder mig meget til at vise det hele frem når det bliver færdigt. Men jeg når ikke dig til sokkeholderne i at skabe hygge (Til gengæld suger jeg al inspirationen fra din blog og have til mig..)

   Slet
 8. P.S. Stort tillykke med alle de runde tal.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :o)
   Det var rendt helt hen over hovedet på mig at tallene var som de var, men lidt sjovt at de alle skulle komme nærmest samtidig :o)

   Slet
 9. Fedt med ny energi og kreativitet. God fornøjelse med alle dine projekter : )

  SvarSlet
 10. Hold da op du gir den gas, søde Lise ;o)
  Jeg skal da love for, at du har fået gang i tingene på det sidste. Jeg bliver helt "svedt", som det hedder, der hvor jeg kommer fra i Jylland. Uha, jeg ville ønske at jeg fik nået bare det halve. Har også så mange projekter, der liiige mangler at komme ud i livet.
  MEN, nu er foråret på vej, og du lokker med alt din energi og alle dine fine sager. Jeg skal nok kommer efter det (dig).
  Tillykke med alle dine læsere. Jeg har lagt mærke til det ;o) Hvor er det dejligt og helt fortjent.
  Stort forårs-knus og vind i ryggen til dig, skønne kvinde ;o)
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej kære - Jeg har jo bare taget en halv fridag, med afslapning på højeste plan. Total nydelse og sjovt med opgaver man ikke har til hverdag... Ej, må ærlig indrømme at i dag, var det knap så sjovt at male, men jeg blev færdig.
   Mon ikke også du har rigelig at se til, med det kæmpe projekt der overskygger alle de andre. Jeg håber så meget for dig, at du får en bragende succes - selvfølgelig gør du det. Du er født til det!

   Kæmpe knus til dig også søde.

   Slet
 11. Hej Lise.Dejligt at bruge sin ½ fridag på at male.Elsker selv at male alting....og man kan se resultatet med det samme.Dejlig knægt du har,der sådan tænker på sin mor.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt at male. Fedt som ting kan ændre sig, og så mange muligheder der pludselig er, for at få ting til at passe sammen. Nyder første penselstrøg - så er man igang og projektet kommer ud i livet... Mellem-malingen gad jeg godt springe over, men det sidste - allersidste penselstrøg er det bedste. Så er projektet færdigt :o) Jeg gav det sidste penselstrøg i dag. Kan dårligt få armene ned :D

   Slet
 12. Hvor er det godt at høre, at du tog lidt tid til dig selv og fik gjort det, som gør dig glad inderst inde. Det er vel i virkeligheden det, livet handler om. Jeg har også travlt med de helt store maleprojekter, inden foråret for alvor blomstrer.

  / Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uanset hvor mange opgaver der venter på en, er et frirum nødvendigt engang imellem - og når man maler kan man virkelig se hvor langt man når... Elsker det :o)

   Rigtig god fornøjelse med dine maleprojekter. Bliver så skønt når det står færdigt.

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...