mandag den 29. april 2013

Livets vrangside tilsat hæklede firkanter og motorcykler

Jeg er lidt stille, men der er liv i mig.... Synes bare livet og hverdagen driller lidt rigeligt for øjeblikket. Og når livet vender vrangsiden ud, er jeg bedst til ensformigt håndarbejde. Håndarbejde som ikke kræver tanker og overvejelser. Håndarbejde som gerne må være kedeligt, ensformigt og ikke blive færdigt før jeg nærmest kom igang. Det er dette tæppe.


Planen er 140 firkanter i 5 forskellige farver, så det ender i noget der ligner 197 x 143 cm + kant. Om det nogensinde bliver så stort ved jeg ikke... Det kommer nok meget an på hvordan hverdagen arter sig. Nu gør jeg forsøget...


Heldigvis kender jeg mig selv så godt efterhånden, at jeg ved der er lys for enden. Jeg ved hvor grænserne går og jeg ved at uanset hvor mange døre jeg banker panden i mod, vil der altid være en der kan åbnes og bag den ligger nye muligheder... 

I mens hækler jeg videre på firkanterne og tænker tilbage på en weekend, der bød på rigtig mange kilometer på ryggen af min jernhest i selskab med venner, der holdt humøret oppe og gav hverdagen en pause.


20 motorcykler fik transporteret konfirmanden fra kirken i Bryrup til festen i Silkeborg. Vi var 8 fra Sjælland som tog turen, 1 fynbo og en flok fra det nordligste Jylland mødte også op. Det var en bidende kold tur, som har givet ømme skuldre og en hofte der ikke vil samarbejde. Det krævede et par timer på sofaen godt gemt i tæpper og tykke trøjer for at blive gennemvarm igen, men det var hele turen værd - Jeg er lykkelig helt ned i maven over at være en del af det fællesskab <3

Der er ALTID noget positivt at fokusere på... :o)

27 kommentarer:

 1. Jeg elsker kedeligt håndarbejde :) tankerne får lov at løbe eller helt holde pause mens det hæklede tæppe vokser.Viste lige min søn billedet med motorcyklerne, gider sgu da ikke se på garn var svaret da jeg kaldt,e men da han så cyklerne ja så var tonen en anden :) :) Håber din hverdag snart arter sig igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt som interesser er forskellige af hensyn til hvilket køn og hvilken alder man har :D
   Tak for historien - den gav smil på læben :o)

   Slet
 2. Jeg håber da aldrig du bliver færdig med det tæppe så. Krydser fingre for at solen vil skinne på dig og åbne nogle døre for dig. Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære - Håber også det højst bliver et babytæppe :o)

   Slet
  2. Så bliver du jo nød til at få en baby til tæppet :-)

   Slet
 3. Af min farmor, har jeg lært, at når livet er svært, så skal man holde sig beskæftiget for det hjælper. Det råd har jeg tænkt på mange mange gange i mit liv, for det hjælper. Om det er strik, hækling eller andre gøremål er underordnet, bare man holder sig beskæftiget, og der er til mange timer i det tæppe, du er gået i gang med. Håber snart det lysner igen, og du har ret...livet er fyldt med døre ;O)) Tænkte ellers på dig i går, hvor vi kørte forbi ishuset i Middelfart, hvor der var stort træf for motorcykelfolk. Der var utrolig mange....så mange så Lucca & Linus udbrød "ÅHHHHHHH" SE DER, da vi kørte forbi. Knus til dig. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har så evigt ret din farmor. Hvis først man sætter sig med hænderne i skødet, går livet i stå og tankerne bliver for store...
   Tror der var rigtig mange mødesteder der var godt fyldt op i weekenden. Selvom det var hundekoldt var vejret jo skønt - og nu har vi efterhånden ventet længe nok :o)

   Slet
 4. Kære Lise,
  Jeg ønsker dig medvind og at livet snart vender sig så vrangen er hvor den hører til.
  Når mit liv viser tænder tænker jeg tit på en lille pudsig sætning som en kær engang sagde til mig: Alting går. Enten går det godt eller også går det over. :)
  Tak for dine søde kommentarer på min blog i øvrigt, dem er jeg rigtig glad for.
  Mange smil herfra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak søde.
   Og du har helt ret. Alting går... Man skal bare lige finde ud af hvilken retning man skal i :o)

   Slet
 5. Vrangen bliver altid vendt til retsiden på et tidspunkt <3
  Skønne firkanter, i lige dine farver, det skal nok blive til et fantastisk tæppe engang i fremtiden :-)
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu må vi se hvor stort det bliver - og om det bliver færdig inden fiskene kommer i deres nye bassin i haven.. Her kan jeg heldigvis selv bestemme om det er ret eller vrangsiden der skal vende fremad :o)

   Slet
 6. Ja, der er nemlig altid noget positivt fokusere på! : )
  Stort knus fra Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare man husker det, kan det ikke gå helt galt :o)

   Slet
 7. Hej Lise
  du har fat i noget af det rigtige. Det er bare SÅ vigtigt at fokusere på det positive ..
  og det er du heldigvis god til :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør i værtfald forsøget - så har jeg heller ikke lovet for meget :o)

   Slet
 8. Kære Lise
  Du får også et lille mundheld fra mig, som har hjulpet mig i sorte tider: "Når livet lukker en dør, åbner Gud et vindue". (Tænker at det giver mening uanset om man har tror på Gud eller ej) Jeg håber sådan at det snart vender for dig.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvom jeg ikke er den store tilhænger af kirken, giver det helt sikkert mening - Der er altid en udvej... Man skal bare lige finde retningen :o)

   Og tusind tak.

   Slet
 9. Hækl du bare løs! Før du får set dig om, smiler verden til dig igen :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 10. Hej Lise.Hvor er det godt at du har dit hækletøj til at aflede tankerne.
  Er sikker på at du snart er på toppen igen.......for du er en sej pige.
  Mange knus fra mig jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke leve uden tror jeg :o)
   Og tak for dine søde ord. Sej eller ej skal jeg nok komme videre...

   Slet
 11. Kære Lise. Håndarbejde er altid godt til alle tider i livet :). Glæder mig til at se dit færdige tæppe og læse at retsiden igen vender ud af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver fedt, når livet vender den rigtige vej igen. Om jeg får taget billeder af et færdigt tæppe vil jeg ikke love - men det holder mig beskæftiget :o)

   Slet
 12. Men Lise dog, det er uvante toner fra dig..??
  Du skal nok komme om på solsiden igen :0)
  Mon ikke vi alle kender til at blive drillet indimellem, jeg tror det.
  Alle former for håndarbejde er terapi - også havearbejde, som du også er god til.
  Når jeg ser alle de smukke "cykler", husker jeg med glæde en tur som bagsædepassager hos min søn på hans flotte V-MAX. Den er nu byttet ud med et orangeri...
  Ha´en god dag, Lise.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Livet skal nok vende den rigtige vej igen, synes bare det har så pokkers lange udsigter lige nu, men prøver at fokusere på livets små finurligheder og miraklerne i hverdagen - så kan det ikke gå helt ned af bakke.

   Et orangeri kan man ikke køre så langt på, men til gengæld kan det give rigtig mange hyggelige stunder og udvide havesæson i begge ender. Minderne har man heldigvis lov at beholde, og du blev en god oplevelse rigere :o)
   Også en dejlig dag til dig Lene.

   Slet
 13. Jeg håber snart solen vil skinne på dig igen! Og det er jeg sikker på at den nok skal gøre.. Vi fleste må jo igennem svære og trælse perioder i vores liv.
  Jeg krydser fingre for at du bliver færdig med tæppet og jeg glæder mig til at se det færdigt :)
  Knus Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Lige nu skinner den ind af vinduet og det er jo ikke det værste man kan blive udsat for.
   Livet er ikke let - bare helt fantastisk... For det meste :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...