mandag den 24. juni 2013

Hæklede hjerter og perler.. og jul

Det er ikke altid at tingene går som præsten prædiker, og jeg troede at tid var noget jeg havde fået overskud af siden sidste indlæg... Det var det bare ikke. 
Men tusind tak for alle jeres søde kommentarer i de sidste par indlæg jeg fik lavet - Rip, Rap og Rup lever i bedste velgående og vokser med raketfart. For det ikke skal udvikle sig til en ren dyreblog, må I vente med at se dem til en anden dag :o)

Siden sidst har jeg fået hæklet hjerter, som jeg lige synes I skulle se...


Tilføjet lidt perler på en wire (idé fra Pinterest) er de blevet søde vedhæng til nøgler og tasker. Til det store hvide hjerte herunder har jeg brugt samme opskrift som til de små, bare med dobbelt bomuldsgarn og hæklenål nr. 3,5.


I dag er der et ½ år til juleaften, så et hjerte (stadig samme opskrift) i uldgarn på nål 4,5 tilføjet lidt naturbånd og et lille mærkat, kan vist godt gå an ;o)


Opskriften på de hæklede hjerter fandt jeg HER hos Julie med bloggen Muselberg.

Det var en overspringshandling.. Som der heldigvis snart bliver mere tid til, nu hvor skolernes sommerferie banker på døren. Lige nu må jeg hellere skynde mig videre i dagens projekter...

10 kommentarer:

 1. Så fin hjerter, bliver helt fristet til også at lave en lille overspringshandling midt i den overspringshandling, som jeg ellers har gang i ;D

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde!
  De ligner noget pilværk, men samtidigt noget, der er værd at pille med :D

  ........... men ville nu gerne høre seneste nyt om Rip, Rap og Rup!

  SvarSlet
 3. Meget søde hjerter! Jeg plejer ikke at følge din blog, men nu venter jeg altså spændt på at se hvem Rip, Rap og Rup er ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine. Man kunne jo også hænge dem ud i havens træer (hvis man da er så heldig at have en have) Man bliver så glad og overrasket over sådan en lille uventet pynte-ting.
  Kh Signe

  SvarSlet
 5. Fine hjerter i alle udformninger og udgaver..... Noteret på to-do-listen for overspringshandlinger. Glæder mig til at se "de små" Rip-Ra-Rup'ere

  SvarSlet
 6. Det er godt du lige kommer forbi engang imellem ;o)
  hjerterne er rigtig søde.

  SvarSlet
 7. Hehhh Lise ;0) Jeg sad og tænkte, sikke en god ide at lave dem til juletræet og så tænkte jeg at opskriften havde du nok skrevet længere nede så den kunne afprøves ;0)) Ja den er jo så lisom afprøvet ;0) 6 mdr til jul, så ka man vel godt hækle hjerter til træet ;0)

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare smukke. Sød ide at sætte perler og små stykker stof på. Det giver lige sådan noget yndigt som kan bruges til så meget andet også. Tænker troldgren og masser af dine hjerter. Også på andre tidspunkter en dec.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 9. Så søde de er, Lise.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 10. Det julehjerte sidder lige i skabet.
  Sådan nogle må jeg eje ;o)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...