torsdag den 14. november 2013

Servietdecoupage på stof og lys


I min oprydning fandt jeg en æske med div. lim og lak til servietdecoupage... og så nåede jeg ikke længere med oprydningen den dag :o)
Da moden var at lime servietter på alting, deltog jeg i et kursus hvor jeg købte lim til både stof, træ, papir, glas, lys osv. så der lå flere bøtter i denne æske der dukkede op - man skulle jo nødig gå ned på udstyr!


Bøtterne her over er nogle kaffedåser jeg har spraymalet. Stoffet er syet som et rør der er trukket udenpå. Overvejer at hækle låg til dem. Overvejer også at lave nogle puder med samme motiv. Tror de kunne blive kære..


Samme motiv på to bloklys. Limen jeg har brugt er specielt til stearinlys, så servietten ikke brænder, men smelter væk efterhånden som lyset brænder ned.

Måske du kan bruge idéerne til værtindegaver eller små julegaver...

9 kommentarer:

 1. Hvor har jeg godt nok også lavet meget servietdecopage tidligere, lige fra mine cowboybukser med røde læber på bagen, til serveringsbakker, syltetøjsglas og påskeæg.
  Dine skønne motiver og kreativitet er lige noget for en naturelsker som mig - så flot!
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha.. Ja er der nogen der har haft idéer, så er det helt sikkert dig Lone :o)
   De cowboybukser ville jeg gerne ha set..

   Slet
  2. Efter at have været mine yndlingsbukser i flere år, er bukserne desværre "krympet" i vask og eksistere ikke længere, men decopagen holdt forbløffende godt til vaskemaskinen

   Slet
 2. hvor er de bare smukke.....og nu er jeg jo lige fyr og flamme for at købe den der special lim ;D sådan noget har jeg ikke min kasse med lim til serviet-decoupage.....du sagde det selv: "gå ikke ned på udstyr" ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene.
   Er det limen til lysene..? Nej, gå ned på udstyr ville være en katastrofe på størrelse med stormen der lige har været forbi ;o)

   Slet
 3. Hvad hedder limen og hvor har du købt den? Please jeg må bare eje ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle dem jeg har, købte jeg på det kursus jeg deltog i, men vil gerne prøve at undersøge hvor det stammer fra.. Det må kunne googles...
   I´ll be back ;o)

   Slet
  2. Om det fås i Danmark ved jeg ikke, men her er det jeg har brugt:
   http://www.amazon.de/Hobby-Line-49051-Kerzen-Potch/dp/B000VPJ2IA

   Slet
  3. tusind tak Lise, så må jeg ha' gang i mandens dankort ;D....har nemlig ikke selv dankort, men pønser på at komme med i de voksnes klub ;D

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...