onsdag den 20. august 2014

Hæklede bamser


For et par måneder siden viste jeg bamserne første gang (Se / gense indlægget HER).. Dengang var pigebamsen ikke færdig - det var hun stadig ikke helt da billederne skulle tages, for hun manglede at få syet poterne og monteret en knap i bukserne. I løbet af et kort øjeblik skulle drengebamsen videre ud i verden, så jeg måtte knipse hurtigt med kameraet for at få dem foreviget sammen.


Nu sidder hun her hjemme, helt alene og forladt - stadig uden poter og knap... Hvor er det synd. Måske man skulle se at få taget sig sammen.Drengebamsen tog ud på eventyr sammen med min svigerinde Helle.

Helle har strikket snart flere kilometer trøjer og andet godt, og har nu kastet sig over hæklenålene. Jeg glæder mig vildt til at se hvad hun finder på. Det plejer sjældent at være kedeligt så hold øje med hendes blog HER.
Du kan finde link til bamseopskriften i indlægget HER

17 kommentarer:

 1. Hvor er de bare nuser, der er en der bliver glad.

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susi :o)

   Og stort knus også til dig.

   Slet
 2. Han sidder her og nyder al den opmærksomhed han får ;-) Lige på mit skrivebord og han er højt skattet --Pigen må godt flytte ind også--Der er plads --- masser af plads Sååå bare kom forbi med hende, Albert er han døbt og ser ud som om han synes det er helt fint --Og jeg er så glad for ham.
  Nu ved jeg jo HVOR svært det er at hækle sådan nogen charmetrolde så er igang og næsten færdig med en Abe ...Den er nu også sød ,men havde nær aldrig fået de øjne på ,,,,ja ja jeg kommer nok efter det .Stort knus Helle og Albert

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på at Albert har det som blommen i et æg Helle :o)
   Er spændt på at se aben - og alt det andet du har planer om "live". Lige meget hvad du kaster dig over, bliver det altid så fint <3

   Stort knus til jer begge - og så lige John selvfølgelig ;o)

   Slet
 3. Pigebamsen må da gerne bo her, hun er bare dejlig

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske hun ryger i blogbutikken når hun engang bliver færdig ;o)

   Slet
 4. De er så skønne dine hæklede bamser <3

  SvarSlet
 5. Sikke nogen søde bamser :)

  SvarSlet
 6. Kan det passe du kun har hæklet med hæklenål 2,5 og hertilhørende garn, som opskriften siger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg hækler altid med nål 2,5 når det er bomuld.. Mange bruger nål 3, men så bliver det alt for løst hos mig.. Nogen hækler løst andre fast :o)

   Slet
 7. Lise, jeg er ved at lave bamsen, men undrer mig over forskellen på antal masker på krop og hoved. Der er 30 m ved afslutning på kroppen, men kun 6 m på hovedet. Hvordan bliver det pænt monteret sammen?

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...