søndag den 1. februar 2015

Jeg fik købt et evighedsprojekt på messen i går...


Jeg besøgte AOH messen i Rødovrehallen i går. Fantastisk at kunne gå og gramse på alt det lækre garn, blive fyldt op med ny inspiration og få sat ansigt på flere af jer som jeg kun har "kendt" her inde på bloggen. Jeg fik også en lang hyggelig snak med skønne Gitte, og sagt personligt tak for billetten :o)

Havde håbet jeg kom hjem med en pose fyldt med bomuldsgarn. Det skete ikke.. Til gengæld blev jeg fristet over evne hos Garnpusher, hvor jeg købte et evighedsprojekt! Drømmer stadig om et stort tæppe hæklet i firkanter. Har forsøgt en gang før. Det endte som et babytæppe, som du kan se HER.


Nu prøver jeg igen med 10 nøgler supersoft uldgarn... Fortsættelse på det projekt følger...

Sammen med uldgarnet fik jeg et lækkert net til at bære det hele hjem i. I det var der sørme også lige plads til 2 ngl. kauni garn, 20 små garnbundter og 2 ngl. bomuldsgarn.


D. 13-15 marts er der håndarbejdsmesse i Lillebæltshallerne ved Middelfart. 3 haller fyldt med håndarbejde. Er der nogen fra Sjælland der vil med? Jeg kører fra Sorø om lørdagen d 14 marts og har 4 pladser ingen ledige pladser tilbage i bilen...
Håber vi ses på Fyn :o)

14 kommentarer:

 1. Skoent at blive fristet paa den maade ikk??? Ih jeg ville gerne vaere med til at fylde din bil op, men jeg bor desvaerre alt for langt vaek. Suk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig skønt - og rigtig farligt for pengepungen!!!

   Ja æv.. Er sikker på vi to kunne finde samtaleemner hele vejen derover ;o)

   Slet
 2. Hold da op for en masse lækkert garn, du har købt! Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan dit tæppe skal se ud. Farverne er superflotte, og det er jo en rigtig god start :-)
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dælme også svært at bestemme sig for farverne.. Stod der længe for de havde hele farveskalaen med. Den ene var flottere end den anden :o)
   Efter at ha været flere farvesammensætninger igennem besluttede jeg mig til sidst. Tror det bliver godt - engang ;o)

   Slet
 3. Godt køb du der har gjort Lise, det skal nok lykkedes med det de lækre farver. Har selv købt super soft til hele 2 høstjakker..og jeg har aldrig strikket en trøje før...jeg har det som et 2015 projekt :) jeg hækler mest og det er ofte med stor inspiration fra din blog...tak for en super god blog;)
  Rigtig god ide´med at fylde bilen til messen i Middelfart, jeg ville rigtig gerne med hvis det ikke lige var forbi jeg bliver et år ældre den dag, og min datter kommer hjem og fejre mig, så jeg må nok blive hjemme. Vi gerne med en anden god gang.
  Glæder mig til at se tæppe projektet når det sættes i gang :)
  Rigtig go tur
  Kh Winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror mit bliver et 2015 og 2016 projekt. Men pyt - bare vi hygger os ;o)
   Og tak for de søde ord. Skønt du finder inspiration på siden. Det er dejligt at høre <3
   Håber du får en rigtig hyggelig dag - På forhånd: Stort tillykke med dagen ;o)

   Slet
 4. Kan lige forestille mig at du var som et barn i en slikbutik :-) Der er ikke noget som komme der hvor der er et enormt udvalg til ens hobby. Bliver spændende med evighedsprojektet :-) God hæklelyst.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja :o)
   Det er bare så farligt når man har flere hobbyer.. Og om lidt starter havesæsonen jo også op.......

   Slet
 5. Hvis der er en ledig plads, vil jeg gerne med :-) skønt initiativ du tager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt Anne. Du er den første der melder dig :o)
   Sender dig lige en mail..

   Slet
 6. Spændende med dit projekt tæppe :-) Det er dog hyggeligt med et langtidsprojekt, i sær i begyndelsen og ikke mindst, når det er færdigt :-D God fornøjelse <3
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)
   Nu må vi se hvor mange måneder - eller år der går før det bliver færdigt ;o)

   Slet
 7. Hej Lise, Tusind tak for din dejlige blog. Jeg vil også igang med et tæppe og er faktisk så vild med de farver du har valgt at jeg har forsøgt at finde dem på supersofts farvekort. Det er imidlertid rigtig svært da de har så mange nuancer af samme farve, så vil du ikke nok fortælle mig hvad dine farver hedder. På forhånd tak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord :o)
   Farverne jeg har valgt hedder slate grey, willow, nougat og sage blue.
   Rigtig god fornøjelse med projektet. Mit er desværre ikke nået så langt - endnu.. Men det er jo også et evighedsprojekt ;o)
   Mange hilsner fra Lise

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...