mandag den 4. maj 2015

Så blev min ældste konfirmeret


..og fejret over flere weekender. Selve konfirmationen var d. 19 april fra vores lille landsby kirke, med efterfølgende reception i haven i strålende solskinsvejr.

Knægten ville hverken iføres slips, butterfly eller skjorte og blazer.... Valget faldt på et par blå cowboybukser og en skindjakke. Jeg har endnu ikke set andre konfirmander i det dress, men han var sej og lykkelig - og jeg var glad og stolt :o) 


Selve festen blev efter konfirmandens ønske holdt lørdagen efter d. 25 april - igen i haven, men denne gang i noget der lignede silende regn.. Lige som på hans dåbsdag.

Men inde i teltet var der lunt og rart. Borde, stole og service til de 56 gæster var jeg så heldig at kunne låne mig til af en dejlig veninde. Borddækningen blev holdt helt enkelt, kun pyntet med masser af bloklys og blomsterne fra de netop udsprungende træer i skoven. 
Over buffeten havde jeg hængt en gren med billeder af Mikkel. Et billede fra hvert år fra han var 1 år og frem til i dag. Transporten fra kirken ville Mikkel have skulle være på mandens motorcykel (Behøver jeg at sige at jeg eeeeelsker min søn for at han har en anelse benzin i blodet...?) Hvad han ikke vidste var, at jeg havde kontaktet de andre fra den mc-klub vi er medlem af, for at høre om der var nogen der havde lyst til at lave lidt larm i gaden...


Det var der - her foreviget af Mikkel's faster:Helt igennem nogle fantastiske dage. Gensyn med gæster fra både Norge, Nord Jylland og dem vi ikke har set i alt for lang tid. Manglende søvn, som har måtte indhentes efterfølgende.. Og næsten tre uger uden bare en enkelt hæklet maske i hjørnet af sofaen!

Alt i alt dage hvor følelserne fik frit løb. Smukke ord og tanker om en tid der var - og om det der venter i fremtiden.
Om to år går det løs igen. Selv om det holdt hårdt, glæder jeg mig allerede.....

4 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en hel fantastisk konfirmation - det er dejligt, når den unge selv har nogle idéer - og tør være sig selv. Der er heldigvis ingen krav om specielt tøj i kirken - Gud er ligeglad - og præsten ligeså - det er mere os andre, der er lidt traditionsbundne. Men jeg synes, det er helt fint, at den unge fyr har noget tøj, der kan bruges efterfølgende. De vokser forbavsende hurtigt ud af et sæt tøj.
  Stort til lykke med ham.

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham :o)

  SvarSlet
 3. Tillykke med ham.. sikke en fed opbakning fra MC-klubben. det giver mig helt kuldegysninger.. Der er altså noget over en del MC-er samlet..

  lækkert at han selv havde mening om sin påklædning.. fra nogle år siden, da min niece skulle konfirmeres, ville hun have at jeg skulle sy kjolen.. Den skulle være PINK...Hun lyser ret meget op, på det fælles konfirmationsbillede af de 20 konfirmander.

  flotte borde og skøn ide med billeder af hovedpersonen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er så fedt de vil skille sig ud fra flokken :o)
   Og især at det tøj de nu en gang vælger også kan bruges bagefter.. Sejt af din niece valgte som hun gjorde - og tak for din skønne historie.
   Knus til dig.

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...