onsdag den 7. december 2011

Gensyn med gode venner...

Fandt julepynten frem i fredags - det er jo som et gensyn med gamle venner, at åbne kassen (læs: flyttekasse med top) med trip trap nisserne. Disse små rundkindede nisser med tykke maver, der hver fortæller sin egen historie.
Her det lille skøjtepar, der i dag fik selskab af et juletræ på tallerkenrækken.
Det kniber lidt med at få taget billeder her efter mørkets frembrud, men jeg er sikker på der sniger sig flere billeder ind i løbet af december af disse skønheder ;o)Min troldegren over spisebordet er også blevet pyntet nu. Kuglerne lavede jeg får flere år siden, og har, som det eneste, fast plads her hver jul...

Fik købt lidt løgblomster og plantet i dette skønne sæt - direkte importeret fra Sverige sidste år.

Har også fået købt gran og ler, og håber på jeg finder et par timer i morgen, så der kan komme lidt grønt ved kalenderlyset og et par dekorationer på bordene.
De sidste dage er gået på kontoret, hvor jeg nu både har fundet mit bord - og gulvet :o)
Tiden har været sparsom det sidste lange stykke tid, så det er kun det mest nødvendige jeg har nået. Men nu er mine "to do-bunker" ordnet. God samvittighed præger lokalet...Måske disse to har hjulpet..?
Kontornisserne som jeg syede for 3-4 år siden.
Faktisk et af mine første sy-projekter, men med deres små skønhedsfejl og alt for store tøj, er de nu alligevel meget kære.Ønsker jer alle en rigtig dejlig aften...

3 kommentarer:


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...