fredag den 22. november 2013

Gamle juleplakater, jernpotter og indpakkede hyacinter


De gamle jernpotter har jeg ikke rigtig kunne finde plads til om sommeren - de passer bare ikke rigtig ind nogen steder. Men her sammen med kogler og gran er de perfekte.


Rundt om rødderne på hyacinterne har jeg bundet mos fast med grønt vindseltråd.Et stort fyrtræ i skoven havde lagt sig ned i stormen, så det var bare at klippe løs af de fine fyrgrene med nye kogler.

Et dejligt stilleben at have udsigt til, når man sidder her inde i varmen ved spisebordet...


Her har jeg netop fundet en gammel æske frem med tillæg fra div. ugeblade fra 1980'erne som min farmor havde gemt. Juleplakater, julekort og masser af klip til julelandsbyer m.m.


Plakaten her er da lige til at blive glad helt ned i maven af..

Hvis du er interesseret så hold øje, for jeg lægger dem alle i blogbutikken på mandag når jeg får taget billeder af dem. Det er synd de bare ligger her i gemmerne hos mig til ingen verdens nytte..

17 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, Lise ... Du er en knag til det der! :-)
  Ligger/står tingene løst? Her i Tokkerup er jeg nødt til at binde ALT fast, da vi jo ikke har ret meget læ omkring huset.
  Må se at få dekoreret udenfor en dag ... er jo blevet voldsomt inspireret af dine smukke opstillinger!
  Ha' en dejlig weekend!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre inspirationen blomstrer Lisbet ;o)

   Det hele ligger løst. Vi bor nærmest nede i et hul. Haven er opdelt med buske og hegn, og rundt om hele matriklen står træer, og uden for de træer står flere træer på nabomarkerne pga. vildtopdræt, så det er ikke meget vind vi har - heldigvis for det ;o)

   Slet
 2. Hvor ser det smukt ud, Lise :-)
  Håber at du får en dejlig weekend og får nydt din have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte - og en dejlig weekend også til dig <3

   Slet
 3. Hvor er det smukt lavet Lise. Hvis du en dag skulle få lyst til at sælge krukkerne, køber jeg gerne, da jeg dem i store nøjagtig magen til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne. Nu hvor jeg har opdaget hvad de kan bruges til, tror jeg ikke de skal sælges, men havde du lagt billet på dem på en måned siden, havde du nok fået dem ;o)

   Slet
  2. Forstår udemærket at du holder på dem, de er så flotte, nogle gange skal man bare hjælpes på vej for at se mulighederne :-)

   Slet
 4. Det stilleben, er da helt vidunderligt. Jeg synes du skulle ligge en lille led lyskæde, med varmt hvide lys i, ovenpå arrangementet, så kan det også nydes om aftenen. Er sikker på at du vil elske det, specielt i skumringen, ser det helt fantastisk ud. Kan godt huske den gamle juleplakat :-) og ja man bliver da glad helt ned i maven. Knus og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Jeg suger dit kompliment til mig - det kommer jo fra mesteren selv ;o)

   Jeg ville elske lyskæden, men har ikke nået at hente kassen ned fra loftet endnu. Helt sikkert den vil blive tilføjet en lyskæde, så snart jeg får tid. Tak for tippet <3

   Synes bare de plakater er så fantastiske. Tænker de kunne være super søde på børneværelset (Det tænker mine drenge ikke...)

   Knus og en dejlig weekend også til dig.

   Slet
 5. Ih du forstår da også lige at stille det an ! det ser hammer godt ud !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mona.

   Nyder at lave det, og nyder at nyde det ;o)

   Slet
 6. Ja det billede af nisserne er da ligesom at spise risengrød. Man bliver varm helt ned i storetåen, og kan næsten ikke vente til det bliver julemåneden :)

  SvarSlet
 7. Herlig sammenligning Majbrit :o)

  SvarSlet
 8. Smukt. De indpakkede hyacinter er da skønne, jeg vil med det samme gå igang med at lave noget lignende.

  SvarSlet
 9. Hvor set det smukt ud .... desværre er der ikke ret meget der er til at styre udenfor her i Vestjylland .. det blæser altid af h... til.

  SvarSlet
 10. Hvor ser det fint ud :-)
  Jeg var også selv igang igar..skønt!
  Plakaten sendte mig lige direkte tilbage til min barndom- i stuen hos vores gamle nabo, der holdt familie journalen og havde det mest spændende syværelse med forskellige bunker og æsker jeg fik lov at gå på opdagelse i :-) åh det var tider..
  Måske skulle jeg kigge forbi blogbutikken senere ;-)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...