mandag den 11. november 2013

Julemarked, andesteg, hæklede huse, mere andesteg og en skovtur...Det har været en skøn weekend, en travl weekend, en weekend fyldt med hygge og dejlige mennesker - og andestege! Lørdag formiddag gik på Gavnø slot's julemarked. Der var mange boder, mange mennesker og mange ting der fristede. Jeg fik ikke rigtig taget nogle billeder, men jeg fik købt et par lanterner og lidt til fuglene og blev fyldt med inspiration til årets juledekorationer og andre kreating - og så fik jeg hilst på gårdejerinden :o)

Lørdag aften var vi i byen og spise andesteg.
Værtsparret har købt nyt hus så Heidi's nøgleringe måtte da afprøves, og udgjorde værtsgaven sammen med det hæklede tæppe som aldrig vil passe ind i vores badeværelse.


Søndag var vi til 75 års fødselsdag - frokost med andesteg! Min mave er slået i stykker nu. Elsker andesteg, men det kræver sin mave at fordøje alt det fedt. Solen skinnede og skoven kaldte i går eftermiddags.

Og se lige en fantastisk solnedgang...

Zarco havde også fødselsdag i går. 3 år og nu ejer af en ny tennisbold. Ingen orkede at så meget som rokke med ørerne, og ingen havde lyst til mere mad af nogen som helst art, så han måtte vente til i dag med fødselsdagsmenuen. Stakkels hund - omvendt tvivler jeg stærkt på, han har den mindste anelse om, at han er blevet et år ældre så det går nok...

Mens vi har festet i byen, tror jeg kaninen har festet herhjemme! I vært fald var han langt væk i drømmeland i aftes. Så langt væk at jeg måtte hen og skubbe til ham, for at se om der var liv... Sårene heler fint og det varer ikke mange dage før han kan komme ud til sine piger igen.

Håber også I har haft en skøn weekend med mennesker der gør jer godt inderst inde.

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig weekend, selvom maverne blev fyldt for meget :-) Det er jo ikke så rart :-D
  Stakkels lille kanin, håber at den snart er frisk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er ude hos pigerne igen - og åbenbart ikke klar over at forplantningsdelen er ude af drift!!! ;o)

   Slet
 2. Lyder som en dejlig weekend, hvor dejligt ;O) og sikke en smuk solnedgang. Vi har også fået andesteg, dog kun én gang og så har vi set vores skønne datter danse lancier på gymnasiet, så vi har også haft en fantastisk weekend. Så kan man lidt igen, ikke ? Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Med sådan en oplevelse kan man i rigtig lang tid Helle. Hvor er det stort for både hende og jer <3 Det sker kun en gang i livet..

   Slet
 3. nøj nøj nøj hvor er jeg misundelig....stadig på den gode måde :)
  Det der med at kunne fordøje fed mad, skulle blive vanskeligere med alderen.....siger det bare ;) Men du er jo en ung kvinde, så dét kan jo ikke være grunden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan bestemt ikke være grunden :D
   Er ikke så god til fed mad i de mængder efter jeg fik fjernet galdeblæren, men når man sidder der smager det jo bare så godt... Måske jeg lærer det, måske ikke. Heldigvis er det kun så få gange om året så det går nok...

   Slet
 4. Det lyder som en god og oplevelsesrig weekend :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt sikkert også :o)

   Slet
 5. Skønt med sådan en weekend. Her har den både stået på arbejde, pyntning i julehaven, årets første julefrokost og andesteg søndag aften hos svigermor, så også en dejlig weekend her i det vestjydske.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. I har taget godt hul på julen allerede.
   Det bliver så smukt i din have Anette - glæder mig til at se alle lysene bliver tændt. Et smukt syn <3

   Slet
 6. Pyh ha! Sikke et program. Og tillykke med Zarco :-)
  Kh Christina
  ps har fået ny blog, kig forbi hvis du har lyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fra Zarco ;o)

   Jeg kigger forbi

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...