fredag den 10. august 2012

Egen-importerede bananer og andre frugter

En kuffert kan indeholde meget - også bananer :o)
Gartneren Metin - der er tilknyttet lejlighedskomplekset i Tyrkiet, synes vi skulle have bananer med hjem da vi var på haverundvisning dernede. 

We just cut and cut, and so you have bananas. One week. Yellow... 

Hans engelske er ikke så godt, men hans hjerte er stort. En time efter stod han på terrassen med denne klase bananer, som sirligt blev pakket i poser og puttet i kufferten.
- Bemærk den dobbelte banan nederst til højre ;o)


Her hænger de lige så fint, inden han "cut, cut"..

Vi fik også smagt tyrkisk salat, hvilket jeg troede var ukrudt. Tyrkisk tobak og en kold øl i skyggen. Og så disse frugter som jeg ikke kan huske hvad hedder...
"Ægget" smager som sød melon. Det er gult inden i og ren frugtkød uden kerner. Her om sommeren bliver de ikke så store pga varmen, men om vinteren - der dernede byder på 6-8 grader, bliver de på størrelse med galiameloner.

Guffe luffe... Jeg er allerede klar til at tage afsted igen. Om ikke andet så bare for at se om "vores" vandmelon, som gror lige uden for hoveddøren, er ved at være spiseklar.

Hvor ville jeg gerne dyrke noget af al den skønne frugt herhjemme...

4 kommentarer:

 1. Herligt :-) og cut - cut bananer smager garnteret skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. - og er helt sikkert super sunde :o)

   Slet
 2. Hvor må det være skønt, både med de frugter I har hjembragt fra Tyrkiet, men da i den grad også høsten fra drivhuset, mums..

  god weekend, stine:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er da ikke noget bedre end hjemmeavl :o) Drengene ligner små hamstre når de kommer ud fra drivhuset med munden fuld af tomater ;o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...