lørdag den 24. november 2012

Heldige mig :o)


Det her lå i den fineste indpakning og ventede i min postkasse da jeg kom hjem. Mon de har flyttet julen fra d. 24 dec. til 24 nov..? Det føles sådan lige nu :o)
Pakken indeholdt opskrift på super skønne, hæklede vanter incl. garn fra Charlotte, da jeg var så heldig at vinde hendes fede Give away tidligere på ugen. Jubiiii :o)
Ud over hendes opskrift på vanter af eget design havde hun lagt bladet Alt om håndarbejde med i pakken. Har lige bladret det hurtigt i gennem. For pokker hvor er der mange skønne ting i (og alt for lidt tid...)


...og øjs, hvor jeg glæder mig til at disse vanter sidder på mine hænder! Forhåbentlig finder jeg snart tid til dem, for de ligger godt nok og frister lidt rigeligt ;o)

Tusind, tusind tak Charlotte. Er super lykkelig for at heldet fandt frem til mig denne gang.

6 kommentarer:

 1. Ja heldige dig. Sikke lækre sager : )

  SvarSlet
 2. Dejligt når der ligger skønne sager i postkassen :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt med lidt held og hvilken dejlig pakke ;o)
  god fornøjelse

  SvarSlet
 4. Tillykke med gevinsten, de er utroligt smukke, glæder mig til du viser dem færdige frem :)

  SvarSlet
 5. Kære Lise
  Hey, hvor er det skønt, at du blev så glad for gevinsten. Så er det sgu en større glæde, når man mærker glæde hos andre! Håber du også bliver glad for vanterne, når du er færdig med at hækle. God hæklelyst! KH Charlotte :-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er super glad - og glæder mig meget til at finde tid til at hækle vanterne. Garnet er rigtig lækkert. De kan kun blive et hit :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...