torsdag den 3. januar 2013

Nye fødder til plantekrukkerne og andre spændende fund

Min kære mand har fået til opgave at rive et gammelt, faldefærdigt hus ned i lokalområdet, og nysgerrig som jeg er måtte jeg jo lige ind og lure..

De sidste lejere flyttede fra huset i nattens mulm og mørke og de sidste par år har det stået tomt. Alle vinduer er ødelagt, taget hullet og væggene skæve. Værelserne flyder i gamle aviser, møbler og affaldsposer. Der står tomme tobaksdåser ALLE vegne, blandet med dåser, glas og gamle gulvtæpper. Haven er brugt som losseplads og i det gamle udhus ligger loftet nede på gulvet. God arbejdslyst min kære.

Bonussønnen (som var med som medhjælper) lignede en der havde opgivet mig totalt og manden grinede højlydt da jeg gik derfra, men jeg kan altså virkelig godt bruge det og det var jo gratis.. ;o)


Disse to stod med resterne af en kost på ryggen til at rense skoene på. Kosten smuldrede fra hinanden, men kan sagtens forestille mig dem som fødder under havekrukkerne til sommer på terrassen.I den forhenværende stue lå flasken sammen med nogle aviser og brune glasskår. Den har fine snoninger på siden og er helt intakt. Geviret lå i resterne af badekarret ved siden af halvdelen af håndvasken...

I det der engang var køkken fandt jeg et stativ brugt til kort. De 12 holdere har jeg klippet af og vil bruge dem til bordkortholdere engang.

Stativet var ved at ryge ud igen, men ombestemte mig og formede stængerne til et hjerte. Tænker det vil blive sødt med mos, nogle birkegrene eller hvad jeg nu finder til at vikle om det. Pynt på havebordet måske..

Ved det der engang var drivhus lå dette bord. Bordpladen skal skiftes og foden renses og males, men passer lige til staudehaven ved bænken.

Jernstativet her.. Hmmm... Hvis jeg nu graver den nederste buede del ned i jorden, kan den bruges som plantestativ - eller som holder til et fad. Kunne også vende den om med fødderne nedad og bruge den som holder til en fakkel. 

Søjlerne tror jeg ryger i drivhuset efter vask. Der kunne jeg godt bruge dem til at få nogle krukker lidt op fra gulvet.

Det er ikke altid skidt at være nysgerrig :o)
Følg med til foråret og se hvad jeg får ud af det.

9 kommentarer:

 1. Jeg er imponeret! Hold da op for en fin høst. Du har været god til, at spotte guld imellem en masse skrammel. Jeg tænker at det bliver en god historie at fortælle til middagsselskab hvor de fine hjerter som du vil bruge som bordkort stammer fra :) Jeg er især vild med de små figurer som du vil bruge som fødder til krukker. Jeg følger spændt med og ser hvad du får ud af dine fund. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - ja det bliver en herlig historie ved middagsbordet :o)

   Slet
 2. Rigtig gode fund Lise ;0) og tænk det bare har lagt og ventet på dig ;0)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fund. Det bliver spændende at følge med i til foråret! :o)

  SvarSlet
 4. Det er da nogle fine ting du har fundet til haven ..
  du har da øje for det :o)
  og jeg kan sagtens forestille mig, hvordan det kommer til at se ud, når du først har været igang :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Gamle ting er nemme at komme i nærheden af, men det at kunne se, hvad det kan laves om til... den evne tror jeg ikke, jeg besidder.

  Men synes det er nogle fede ideer du har og glæder mig til at se, hvad du får ud af tingene til sommer.

  Synes i øvrigt din blog ser ret spændende ud, så har tilmeldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med i dine syslerier :)

  SvarSlet
 6. Sikke en masse fine ting du fik fundet frem i rodet :)

  SvarSlet
 7. Hold da op en høst du gjorde der, dejligt at være så heldig!

  SvarSlet
 8. Tak skal I ha alle sammen :o)

  Jeg nyder overraskelsen i at finde noget "gammelt lort" som alligevel kan bruges til noget sjovt.
  - Og hjertelig velkommen til nye læsere. Håber I finder noget brugbart inspiration. Glæder mig til at kigge forbi hos jer.

  Kærlige hilsner til jer alle.

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...