onsdag den 23. januar 2013

Påskedekoration, kommende give away og børn i køkkenet

Købte lidt løgplanter med hjem i formiddags og plantede dem i et gammelt fad fra haven. Der var bare ikke nok til at fylde fadet ud, så ud i hækken hvor jeg vidste der var en gammel fuglerede og tilføjet et par vagtelæg blev den da lidt kær :o)

Kom helt i forårs/påskehumør så i morgen bliver min planlagte påske give away sparket igang. Kig med og deltag gerne ;o) 

I sidste uge købte jeg bogen her i Netto. Nemme og overskuelige opskrifter med vejledning i billeder. Tips og trick til variationer og forskellige sværhedsgrader. Lækre opskrifter med masser af grønt. Langt om længe en bog til børn, som ikke kun er fyldt med pandekager og burgere.
I aften skal den tages i brug, og er spændt på om drengene kan enes i køkkenet. De har allerede brugt lang tid på planlægningen...

...og indkøbssedlen

..og hvilken ret de skulle lave. Valget faldt på nudelsuppe med rejer og forårsløg.

Jeg glæder mig til at smage - knap så meget til oprydningen bagefter, men dejligt de har lysten :o)

Ha en dejlig onsdag med eller uden suppe og påskeplaner.

22 kommentarer:

 1. God ide med fuglereden (tror sørme at jeg også har en i hækken ) Herligt at dine drenge gider at lave mad - så skidt pyt med oprydningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så nemme at få øje på, her hvor der ikke er så mange blade på træerne ;o)

   Slet
 2. Flot dekoration, lige til forårshumør. Jeg tog også engang for 25 år siden en fuglerede ind og brugte i en dekoration, også til påske. Den var så flot, og jeg nød den i fulde drag lige indtil jeg opdagede at den havde fuglelopper der lystigt hoppede rundt og nød varmen. Så blev den lynhurtigt til en udendørsdekoration :-)
  Siden har jeg ikke haft rigtige fuglereder indenfor, men bruger dem gerne udendørs, i fuglebure og andre dekorationer.
  Kan godt forstå du glæder dig til aftensmaden, mine unger er flyttet hjemmefra, så det er slut med den service :-) Men det sker dog at vi bliver inviteret :-) Og det er jo også dejligt, så kan man glæde sig over at man fik lært dem at lave mad.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Addd... Men tager chancen. Satser på at de fuglelopper vi har i dag er nogle svæklinge og ikke kan overleve de frostgrader vi har haft det sidste stykke tid... Men holder et ekstra vågent øje med dekorationen de næste par dage. Æv!
   Jeg håber det giver pote i den sidste ende, og de bliver nogle velfungerende unge menesker den dag de selv skal til at overleve uden mors kødgryder :o)

   Slet
 3. Kommer helt i forårs humør af din flotte dekoration :D Super god ide med fuglereden :D

  Hvor er det hyggeligt at det er drengene der er i køkkenent i aften :D er sikker på det nok skal blive godt det de får lavet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingre. Om ikke andet har jeg lovet at være i nærheden, hvis de skulle få brug for hjælp - det ville jeg nok også ha været alligevel ;o)

   Slet
 4. Åhrrrr hvor er det en fin indkøbsseddel, med rigtig børneskrift.Kan godt lide, at de lige retter stavefejl på den også :) Jeg er også ved at gå lidt i påske-mood, og har købt en potte af de små påskeliljer. Så jeg vil glæde mig til at se din påske-give-away.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han gjorde sig også umage da de skulle lave den.
   Griner lidt af "grove flyt" (flutes) men hvordan pokker skal han også vide hvordan det underlige ord staves. Jeg forstod meningen og det er det vigtigste :o)

   Slet
 5. Den bog må jeg da se om jeg kan få fat på, jeg iler afsted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har ligget i stakke i de tre Netto'er jeg har været i de seneste dage, så mon ikke du har heldet med dig :o)

   Slet
 6. Uha Lise, du er godtnok i fin tid !
  Ja, vi må en tur i hækken, det kan jeg vist også godt klare. ;0)
  Kh .Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan snart ikke vente længere. Glæder mig så meget til at komme i haven, at skulle ud og køre mc, at se det hele spire og gro... Må tyvstarte lidt her inde i stedet for :o)

   Slet
 7. Hvor er den fin :)))) Skønt med lidt forår indendørs :) Når foråret ligesom ikke helt vil komme til os endnu, så må det jo fikses på en anden måde :)

  Ha' en skøn dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - så er tyvstart tilladt :o)

   Også en skøn dag til dig.

   Slet
 8. Måske du kan sende noget af din energi herover Lise?!? Synes du har lige rigeligt ift. nogen andre (gæt selv). Men altså sikke du kan - som sædvanligt flot resultat. Er spændt på hvordan maden smager dig - det er en god idé med maddage og at de selv skal være med til at planlægge. Og den sødeste indkøbsseddel ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes ellers hele ugen er gået med arbejde og andre praktiske ting, og energi i overskud? Det er der ikke meget at hente af hos mig...

   Det gik super godt med maden - og det smagte faktisk hamrende godt :o)

   Slet
 9. Herligt med små hjælpere i køkkenet - håber menuen smager lige så godt som forberedelserne og energien der er lagt i arbejdet.
  Fuglereden - jeg har desværre også kun dårlig erfaringer. Det er en rigtig fin dekoration, men ej hvor jeg også foretrækker dem ude i hækken eller i en dekoration ved fordøren. Jeg er nemlig heller ikke til lopper og andet småkravl :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte lige så godt som den mængde energi de havde puttet i det :o)

   Fuglereden er nu røget uden for sammen med resten af dekorationen :'( Men ser positivt på det: Den holder meget længere der ude i kulden... Jeg er heller ikke til andre dyr i huset andet end de firbenede kæledyr ;o)

   Slet
 10. hej Lise
  Løgplanterne kommer også snigende her hos mig nu - det er bare så fint på denne tid af året :o)
  og vedr. Skagen Food - så kan du se ugens fisk allerede om tirsdagen på deres hjemmeside, og der få opskrifter, så du kan planlægge indkøb ;o)
  I kan glæde jer !
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må ind og kigge i aften. Glæder mig meget - elsker fisk. Tusind tak for fiffet :o)

   Slet
 11. Sikke en fin påskedekoration ser frem til din give-away

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nu sat uden for døren... Men pynter heldigvis lige så fint ude på bænken, som den gjorde herinde :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...