fredag den 11. oktober 2013

Opbevaringsglas med blomsterfrøNår nu jeg fik ordnet haven og pludselig har fået plads til sjov og ballade til foråret, har jeg fundet glæden ved at samle frø... Og bytte mig til flere frø. 


Glassene er bitte små og kan ikke indeholde så meget. De har ligget i gemmerne længe. Oprindelig var der perler i. Nu er der blomsterfrø.


Mærkaterne er printet på hvidt karton, stanset ud med et stansejern fra Panduro og bundet fast med natursnøre.


For at holde styr på såtid, højder osv. har jeg lavet et lille hæfte. En side med hver. Nemt og overskueligt :o)

Jeg har flere blomsterfrø og ikke flere glas.. Men flere idéer og når jeg lige om lidt har været hos Jesper for at hente flere planter, har jeg tid i overskud, der skal bruges ved hobbybordet. Det er da en fantastisk måde at starte weekenden på :o)

Håber også jeres fredag kaster guldkorn af sig.21 kommentarer:

 1. Sød ide og god weekend <3

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Jeg har også frø i små plastbæger, som hvis nok er beregnet til mælkeprøver hos bønder:-) Men dine er da kønnere at se på:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis kan små bøtter og glas bruges til mange ting ud over det de egentlig var beregnet til :o)

   Slet
 3. Sikke en god idé :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan kun komme i tanke om et ord.... Overskudssignalværdi.
  Og jeg vil så undlade at sætte et billede i af mine kaffefilterposer med håndskrevet tekst.... Jeg må konstatere at arbejde ødelægger megen go fritid. Og nu har jeg heldigvis ferie.
  Go week end til dig.
  Kh. Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha.. Der var det skønne ord igen Hanne. "Overskudssignalværdi".. Love it :o)

   Ønsker dig den bedste ferie ever <3

   Slet
 5. Du har simpelthen for meget tid, Lise! Det der er da for vildt et projekt. Og skal det også vedligeholdes ud i fremtiden. Er helt helt uforståeligt for sådan een som mig, som kan være 6-8 måneder om at lappe et par jeans : ) men hatten af, trods alt! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - og jeg nyder det :o)

   Jeg har lige kaseret 3 par busker som skulle ha været lappet.. Det blev de aldrig og nu er drengene vokset ud af dem. Lidt trøst? ;o)

   Slet
 6. Ihhh hvor er du bare go Lise. Det er jo liiiiige sådan det burde laves hver gang - men det som sjældent sker. Perfekt og overskuds-luksus. Bare det var mig.
  Tror jeg vil kigge efter sådan nogle små glas - for de er fine. Og din mappe - SKØN - bare det var mig der havde sådan en... jeg gemmer grimme pakker og suser rundt på nettet og leder.
  Det må være dejligt for dig at have sådan en ro og orden omkring dig søde.... det er godt for krop og sjæl. Og for samvittigheden.
  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig prøvet dette overskud før, og ved jeg dumper lige tilbage i roderiet, når tiden er til hverdage igen.
   Men nu er det bare om at nyde det - og det gør jeg i stor stil.
   Min tid med små etiketter, noter, halve poser m.m. kommer snart igen og jeg ved jeg skal nyde det til foråret når frøene kommer frem. Nok både første og sidste gang indpakning vil være så fin som nu :o)

   Slet
 7. Hej Lise.Som vanligt viser du en rigtig god ide.Det ser bare rigtig godt ud med de små flasker til frø.....og fine mærkater.Det slår kaffefilterne med flere længder..
  Og en rigtig god ide er det også med at lave det lille hæfte.Jeg er selv igang med at registrere alle mine bede.i en blomsterbog.........men eet stort arbejde.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et stort arbejde med sådan en bog. Har tænkt tanken flere gange, for det ville være super praktisk med en oversigt over de bede man har, når planterne pipler op af jorden igen.
   Nu har jeg taget en masse billeder og håber det kan hjælpe mig til foråret.
   Pøj pøj med blomsterbogen Jette. Bliver så fedt når du er færdig, og en bog du kan glæde dig over i mange år frem.

   Slet
 8. Hvor er du bare god. Knus Heidi

  SvarSlet
 9. smuk idé til opbevaring af frøene....har set lignende glas et eller andet sted for nylig....og til billig penge...skal nok skrive, hvis jeg kommer i tanke om hvor.
  Rigtig god weekend og efterårsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Ser glassene jævnlig, men har aldrig anet hvad jeg skulle bruge dem til, for de er jo ikke særlig store... nu blev mysteriet løst ;o)

   Slet
 10. Super god ide - og så er der styr på frøene. Og fint også til en lille gave når man skal i byen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med små gaver på lager. Er dansk mester i at købe blomsten på vej i byen, eller snuppe et par flasker rødvin fra hylden pga forglemmelse...

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...