torsdag den 21. januar 2016

I'm back in business


Efter 2½ års pause er jeg tilbage i busbranchen...

Jobbet kom lidt tilfældigt ind fra sidelinjen. Ind i mellem skal man tage chancen når den byder sig og jeg håber og tror på det ender godt. Pt er jeg er oplæring - og jeg har meget at lære! Jeg er optimist og har fået en fantastisk modtagelse, så jeg klør på og håber jeg inden længe kan sidde på posten som trafikkoordinator og have bare en anelse styr på hvilke busser der kører hvor, til hvilke tider, hvem der sidder bag rattet og ikke mindst få overblik over computersystemet med vagter, værksted, døgnlog, busruter osv. osv.
Jeg har fået en meget tålmodig medarbejder som lærermester - Han har børn og er vant til at gentage sig selv igen og igen, hvilket nok er en kæmpe fordel når han skal have med mig at gøre :o)

Mit hoved minder mest af alt et større trafikkaos for øjeblikket, men håber jeg formår at få sat nogle skilte op den næste uges tid, så hjernecellerne kommer til at køre den rigtige vej igen uden for mange omkørsler, rundkørsler og bump på vejen.

Kryds lige fingre ikk´..?

6 kommentarer:

 1. Tillykke med jobber, det skal nok komme til at køre for dig. Du giver jo ikke op for bollemælk. God vind.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med at være tilbage i busbranchen igen. Er sikker på om du et stykke tid er inde i det hele, du er sej og kan det du gerne vil.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at høre. Stort tillykke herfra også :o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit nye job og held og lykke.

  SvarSlet
 5. Tillykke med jobbet .....men ...ikke glemme haven og hønsene ☺☺☺

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med det nye job.

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...