lørdag den 7. januar 2012

Anytime is TEE-time

Jeg er the-drikker med stort T. Kaffe har jeg aldrig lært at drikke - og tvivler på det nogensinde sker...

Normalt handler jeg the i løs vægt og her er Mosehuset i Dyndet ved Borup helt klart et besøg værd, hvis I har det lige som mig.. (De sælger også pr. postordre)
Det skønneste lille skæve bondehus langt ude i skoven. Gulvene er skæve, så man skal passe på hvor man sætter fødderne. Der er lavt til loftet. En lille, smal, skæv trappe op til første salen, hvor nisserne holder til. Mulighed for at købe the, kaffe, krydderier, bolcher, chokolade, brugskunst og alt hvad der ellers hører sig til. I gården er der pandekagehuset, der har åbent i weekenderne. 

Meeen.. når tiden er knap og thedåsen tom, må jeg i supermarkedet :o(
Fik idag ideen med at lave små mærker til thebrevene. Små ordsprog blev skrevet ind på computeren og lavet til labels. Med dem klippet ud og limet på, er thebrevet lidt mere indbydende.
  
Ville lægge dem ind her på siden, så I selv kunne printe dem ud - men det rækker min computerhjerne ikke til. Nogen der kan hjælpe og guide mig...?

Opdateret: Det var der nogen der kunne :o)

Gem nedenstående billede på din pc, og print det ud i A4 størrelse. Klip ud og lim dem sammen to og to om snoren på thebrevet. 
2 kommentarer:

  1. hvor er det smart... sød ide til en gave... kan desværre ikke hjælpe med at få lagt labels ind, det er en mindre teknisk udfordring at lave det om til PDF for så at lægge det ind på bloggen. men en kreativ sjæl skal da nok finde fidusen :)

    SvarSlet
  2. Tak Sara. Måske han ikke er så kreativ, men er sikker på vores alle sammens pc-ekspert kan hjælpe en dag han kommer forbi ;o)

    SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...