tirsdag den 17. januar 2012

Arbejdsweekend der trækker ud...

Fik en pludselig indskydelse i fredags. Weekenden skulle bruges på maling af bryggers. Det trængte - meget!! Rummet bruges af hunden og to katte, der endnu ikke har lært at tørre fødderne af på måtten... Det bruges til hjemkomst af os alle, iført mudrede flyverdragter, mandens brolægger-arbejdstøj, gå-tur-med-hunden tøj osv. osv. Og oven i købet er det vores rygerum!!!

(Beklager de dårlige billeder, men mit kamera vil ikke rigtig som jeg vil mere - desværre er der lang tid til både fødselsdags- og julegaver.)

Med hjælp fra to katte, der synes det var hyggeligt med selskab er alt nu malet.
Fordelen ved et gammelt bondehus, er at der ikke er så højt til loftet, så jeg kan nøjes med en lille stige med to trappetrin :o)

Det gamle spisekammer der ligger i forbindelse med bryggerset, blev for år tilbage omdannet til garderobe...
Det skulle være lovkrav med sådan et rum i alle huse. Jakker, sko, støvler, huer, vanter, skole- og sportstasker er gemt væk, og alligevel så nemt at komme til.

I dag var jeg en tur i Ikea. Indkøbte nye hylder til sko/støvler, som erstatning for den gamle reol der ikke kunne mere.

På billedet herunder ligger vores yngste barn :o)
En dejlig schæfer på 14 måneder nu. Lige da vi fik ham, kunne han hoppe ud gennem kattelemmen i døren. Nu kan han kun få hovedet igennem, hvilket han også benytter sig flittigt af. Det holder en plastiklem ikke længe til, så efter at ha skiftet kattelem 4 gange (250,- kr. hver gang) har min mand konstrueret en træplade med to jernstænger. Det fungerer perfekt - vinden bliver udenfor, kattene kommer fint ud og ind efter behov, lemmen bliver hvor den skal - men det er mere end hvad man kan sige om pelsen på Zarco's næse. Den er temmelig tyndslidt efter at skubbe en træplade op og i ca 40 gange dagligt :o)

Nu er jeg ved at få ryddet det sidste op, og rummet ligner sig selv igen - dog nymalet, nyvasket og uden rod :o) HERLIGT... Tror også både hund og katte nyder det.
Bemærk forresten lige hundens mad- og vandskål på ovenstående billede. De står på en bakke beregnet til våde gummistøvler og lign. Det fungerer super her i huset... Når den vilde jagt efter legetøjet bliver for vild og vandskålen får et skub, slipper vi for våde strømper :o)

Vores katte kommer kun her i bryggerset. Resten af huset er kattefrit. Men her har de deres madskåle og kurve på bryggersbordet, hvor der er fred for hunden. De er 12 og 13 år gamle nu. Den sorte er mor til den beigefarvede. Blandig af norsk skovkat og alm. huskat...

Jeg tror jeg vil følge deres eksempel nu. Sove...

Sov godt :o)

1 kommentar:

  1. Åh ja, dyr der kunne tørre poterne af når de gik ind, ville også være meget velkomne her i huset... der kommer en del snavsede poter ind når 3 stk skal ind og ud flere gange om formiddagen og om sommeren når døren er åben og det bliver mange flere gange.

    SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...