onsdag den 21. januar 2015

Sommerminder fra haven


Mens det er gråt og vådt, kedeligt og hundekoldt udenfor, kan man godt sidde og ønske at årstiden var en anden. F.eks. forår med nyudsprungne bøgeblade og skovbunden fyldt med anemoner. Eller sommer med varme i luften, fugleunger i havens buske og træer, sommerfugle der danser rundt i luften, og roserne der breder deres duft ud i hele haven...


... mens man sidder på bænken under dem, med en kold drik og f.eks. hæklenålen.Man kunne også få lagt de sidste få m2 af knoldebrosprojektet der mangler...


Og hente friske tomater i drivhuset.

Sidde i pavillonen efter aftenduggen er faldet og mørket er faldet på, eller en eftermiddag og nyde duften af sommerregn med tændte stearinlys og godt selskab.Eller snuppe en lur i soveskuret.

Det varer lidt endnu... Men ok. Sådan en råkold januardag hvor solen skinner og frosten har sat sine spor kan også have sin charme.


Ild i pejsen og varm cacao.Måske man skulle bruge tiden til at forberede de små frø der skal i jorden - mens man drømmer videre :o)

8 kommentarer:

 1. Tak for den drømme skønne rundtur, det er godt nok en smuk have du holder dig. Den emmer af hygge og miljø. Det blir så godt når foråret igen melder sin ankomst.. Jeg har brugt dagen på at dække krukkerne med hortensia og roser med en lun vintermåtte, nu der meldes mere vinter i nord.

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig drøm, skønne billeder. Jeg glæder mig altså også helt vildt til forår og sommer, men jeg nyder nu også at der er lidt ro på denne årstid.
  Det er altså en rigtig dejlig og fin have, der emmer af god stemning, jeg fik lyst at sætte mig flere steder på turen rundt i drømmen :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Hej Lise.Skønne billeder fra din dejlige have......................og mange dejlige steder at slå sig ned.
  Vi er nok mange der viser årets gang i vore haver lige nu.
  Og jeg bruger da også tiden til at drømme om nye planer og hvilke sommerblomster jeg nu skal så.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Lise. Dejligt at have forår og sommer at glæde sig til <3 Lige pludselig er den her <3

  SvarSlet
 5. Tak for et kik i din skønne have og årstiderne. Glæder mig helt til den grønne tid.

  SvarSlet
 6. Sikke en smuk have du har - glæder mig også til det bliver lidt varmere så man kan komme ud i haven igen ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Lise.
  Sikke nogle dejlige billeder. Din have ser jo fantastisk ud.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. Tak alle sammen :o)

  Tror vi er rigtig mange der ønsker kong vinter og hans sne langt væk, så vi kan komme i haven og få jord under neglene igen :o)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...