mandag den 19. januar 2015

Vi har fået ny hane - en total teenager...


Hold nu op!!! Vi har fået en ny hane, efter vores pragteksemplar af en konge døde i fredags af alderdom... Den nyankomne er 9 måneder gammel, og synes selv han er verdens smukkeste, lækreste og mest uimodståelig hane der kan gå på to ben.


Hønsene er ikke helt enige med ham, men de har taget godt i mod ham - dog kræver det vist nogle uger før han kommer højere op i hierarkiet. Pt. ser de ham som et støjende individ, der konstant går i vejen i sin iver over at vise dem hvor lækker han er.
Han mener selv at han har fundet guld, når han har fundet et græsstrå. Han galer som skulle han selv tjene sit korn hjem, og går helt agurk når hønsene har lagt æg, hvor han kagler løs og fortæller om det i over en halv time......

Umiddelbart tænker jeg, at han må sove rigtig godt om natten med al den energi han får brugt. Men ok. At komme ud blandt hele 7 damer og forsøge at holde styr på dem i en 1600m2 stor hønsegård, må også være en stor mundfuld for en teenager.


Han kommer fra en lille hønsegård, hvor han gik sammen med sin bror. Når man ser på hans fjerdragt har de vist ikke altid været helt enige om tingene, men i løbet af nogle uger er hans hale- og vingefjer vokset pænt ud igen.

Nu skal vi andre bare lige vænne os til en konstant galen, klukken, gokken og kaglen ind til han forhåbentlig falder lidt til ro :o)

7 kommentarer:

 1. Hvor er han fin - jeg håber virkelig jeg får overtalt min mand til at vi skal have høns igen... Har forsøgt de sidste par år !!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingre for at det lykkes for dig Susanne ;o)
   De er så hyggelige, når de går og gokker rundt i haven og spiser mange af havens insekter - for ikke at tale om de friske æg man får :o)

   Slet
 2. Hehe, tak for en herlig latter. Hvor lang tid varer teenageaarene hos en hane?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Forhåbentlig ikke så længe!!!! ;o)

   Slet
 3. Ha ha - det lyder næsten som mine to teenage haner der er lige knap et år gamle. Den ene har fundet ud af hvordan man galer og den anden forsøger - det lyder vildt sjovt. Men ikke sikkert jeg synes det er lige så sjovt til sommer når de står op midt om natten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner.. Nej de er sikkert ikke lige så populære kl 0500 om morgenen :o)

   Kan huske vores hanekyllinger fra i sommers... De øvede sig også og lød mest af alt som nogle forkølede søløver ;o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...