torsdag den 5. april 2012

Terrassen klar til indtagelse

Drengene og jeg tog fat  på vores forsømte terrasse bag huset i går eftermiddags. De arbejdede så sveden sprang, mens der blev renset fuger, fejet, skovlet, vasket havemøbler og kørt trillebør. De kunne ovenikøbet enes mens det hele stod på - de kan stadig overraske.

8 børfulde blade og hvad der ellers var endt her gennem vinteren blev kørt væk. Efeu og vintergrønt blev klippet ind til kanterne. Nu mangler der bare blomster i krukkerne, at bøgehækken springer ud og puder i stolene... Og en lille fugl der måske søger et nyt hjem :o)

Måske det bliver i år, jeg får gjort plankeværket færdigt - får skåret stolperne af og malet det. Og malet skuret færdigt. Skal også ha givet huset en tur hele vejen rundt... Kommer vist ikke til at kede mig foreløbig.6 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud allerede og der er ovenikøbet ingen blomster endnu.
  Skønt med hjælpen, herligt at de ikke skændtes, men bare tog fat:))

  SvarSlet
 2. Der er du så meget længere end her på matriklen. v er slet ikke begyndt endnu i haven, men er ved at drukne i muldvarpeskud, rod og visne stauder. I morgen måske :) Husbond ordner have andetsteds i dag og jeg holder helt fri fri fri. Skønt med arbejdsomme sønner !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det at holde helt fri, fri, fri er luksus i sig selv.
   Og muldvarpeskud, visne stauder og lign. render ingen steder alligevel - det venter troligt på man kommer forbi :o)

   Slet
 3. Skøn terasse du har :-) dejligt med nogle drenge der kan hjælpe deres mor. det nyder jeg også godt af hjemme hos os....
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :o)
   Det er bare med at nyde når de gider...

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...