tirsdag den 21. maj 2013

Skønne fridage med herlige gøremål.

Pinsen bød på fridage af den skønneste slags, og vi udnyttede dem til fulde. Dagene var besat af de dejligste gøremål, så de fribilletter jeg havde fået til Ledreborg først blev benyttet i går i sidste øjeblik...
Susan med bloggen My loving home and garden havde tænkt på mig, da hun havde chancen for at få to ekstra billetter. Jeg er hende dybt taknemmelig, over at hun lige tænkte på mig. Den kvinde har et hjerte af guld - intet mindre. Tror faktisk også det er tilsat et par diamanter...
Og det bedste var at både hende og Jesper kom forbi i søndags på deres vej hjem til Jylland. En hurtig frokost fik lov til at blive beriget med deres selskab. Håber vi får chancen for at nyde deres selskab igen - snart - og i lidt længere tid <3

Men at komme på Ledreborg i 11 time, betød også at boderne var til at handle med. De bedste ting var sikkert væk, men der var så mange skønne ting tilbage og jeg føler mig bestemt ikke snydt...

Jeg elsker jern i haven og fik en super aftale med Jernihaven.dk i Korsør som skal lave min rosenbue, som vi skal have i den kommende vandhave. Han havde også en masse andre sjove ting, til meget fornuftige priser så jeg glæder mig til at aflægge værkstedet et besøg. 


En anden stand havde også en masse sjove ting i jern, af den mere romantiske slags. Sommerfuglene og blomsterne herunder måtte med hjem. Ta' 3 betal for 2 - en nem beslutning :o)


Et andet sted var der 2 skilte for 50,- kr. så nu er tyvene advaret, allerede inden de begiver sig ind på vores matrikel.

Jeg fik også købt det sødeste sæt havemøbler i jern, bestående af to stole og et bord tiltænkt den kommende terrasse ved det nye hønsehus. Samme sted købte jeg denne store krukke...

...og disse to mindre krukker og til en samlet pris som jeg dårlig turde tro på. (Men det har selvfølgelig sparet dem for lidt kilo i bilen på vej hjem :o))

Et par store bakker i kurveflet, bogen Genialt genbrug og lidt andre småting sneg sig også med hjem. Selv om det var sidste dag på messen, var det en skøn dag som jeg gerne gør om igen til næste år...

Resten af pinsen bød lørdag på åbning af Sommerland Sjælland sammen med ca. 400 andre motorcykler - den varmeste dag, hvor vi var indpakket i lædertøj og store støvler..? Ingen kommentarer til det, men jeg misundte drengene, som havde fået ordre på at medbringe badetøj hjemmefra og hurtigt fandt vej til badelandet, hvor de blev kølet ned til mennesketemperaturer igen.


Søndag var der frokosthygge, afslapningshygge, havehygge og total drengehygge i pavillonen hvor de skulle overnatte med en kammerat. Stearinlys og bål med skumfiduser og mariekiks, går man sjældent galt i byen med :o)

Nyd dagen - og husk det er tirsdag vi har gang i.. Det glemte jeg i eftermiddags, så holdt troligt og ventede på yngstemanden, som efter 10 minutter så mig gennem vinduet. "Mor, hvorfor kommer du allerede nu? Jeg har først fri om 40 minutter....."   Hmpf...!!


20 kommentarer:

 1. Sikke nogle gode ting du fik købt ;O) og det ser ud til I har haft en virkelig dejlig pinse. Glæder mig til at se møblerne ved hønsehuset ;O) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Foreløbig får de lov at blive i papkassen, men glæder mig vildt til de kommer frem fra deres skjul og bliver samlet :o)

   Slet
 2. Hahahahahahaha... ved godt at de sidste 3 linier kun er en brøkdel af dit lange fine Pinse-indlæg, men altså Lise. Hahahahaha.... tak for et godt grin, fjols! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop det jeg følte mig - som et stort fjols :D

   Slet
 3. Hvorfor er det lige, at jeg og svigermor ikke kørte til Ledreborg, da vi sad hjemme hos hende og ikke kunne finde på, hvor vi skulle køre hen? Det var jo oplagt. NÅ! Men mon ikke muligheden byder sig igen?

  Ser i hvert fald ud til, at du fik gjort dig et godt besøg og at du har haft en dejlig pinse.... inkl manda... øh.. tirsda.. hm.. Fik du sønnen hjem til rette tid? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner.. Jo sønnen kom med hjem - bare ikke til den tid der passede mig ;o)

   I har snydt jer selv for en skøn oplevelse. Jeg skal helt sikkert afsted igen næste år <3

   Slet
 4. Hej Lise.Sikke da en dejlig pinse du har haft.Ærger mig lidt over at jeg ikke tog til Ledreborg,med de skønne indkøb du gjorde.Men vi tog en tur til Nordsjælland og besøgte Nivågård,med en pragtfuld park fyld med de mest fantastisk rhodoer og smukke gamle træer.Derefter til Helsingør,hvor vi spiste frokost.Sluttede af i Gilleleje med en dejlig kølende is.Du kan se det hele i mit nye indlæg.
  Jeg er helt vild med de skønne rustne roser.Og krukkerne er bare så flotte.
  Rigitg god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ser det bare skønt ud i Nordsjælland. Man kan ikke være alle steder på en gang - selvom det engang i mellem ville være skønt at kunne opleve det hele :o)

   Slet
 5. Hej Lise.
  Lækre indkøb du har gjort. Glæder mig til at se vandhaven.
  Kh, Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det varer læææænge endnu før den står færdig, men planer... dem har vi nok af ;o)

   Slet
 6. Forrygende haveting !
  super at blive have-inspireret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev proppet med inspiration - nu mangler bare tiden :o)

   Slet
 7. Hahaha - fantastisk at du kom for tidligt:-) Det lyder som en rigtig god pinse.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn pinse - og vejret var jo mere end skønt.

   Slet
 8. Skønne fund du gjorde dig på Ledreborg. Det er dejligt med lidt nyt til haven.
  Skønt med sådannde pinse fridage, hvor man kan lave det man har mest lyst til. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådanne dage er guld værd - og tid til det man holder aller mest af :o)

   Slet
 9. Hvor har du fundet fine sager, glæder mig til at se jernmøblerne :-)

  Puha.. Det har været en varm dag kan jeg regne ud...Men helt sikkert hyggelig :-)

  Ha´en dejlig dag søde.

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu ved jeg hvordan en hummer har det når den lander i gryden...

   Slet
 10. Søde Lise
  Ej hvor bliver jeg glad og rørt.. selvfølgelig tænkte jeg på dig da chancen bød sig for flere billetter. Du trængte vist til at at få en hyggetur - nu det ikke blev til jordbær og champagne.
  Og vi må sige at vi er helt overvældede over sådan at blive inviteret med ved bordet sammen med din dejlige familie. Det var rigtig hyggeligt - også selv om jeg ikke fik sagt de store pip. Næste gang vi ses, må vi have mere tid, og jeg må helt bestemt have mere stemme :-)
  Sikke skønne ting du fandt - det gjorde da bestemt ikke noget at du kom afsted mandag kan jeg se. Ene fine fund - og til gode priser kan jeg forstå. Skønt.
  I skiltet på lågen... herligt. Så er det bare med at passe på når Zarco får mast sig ud igennem kattelemmen :-)
  Hils din skønne familie - og tusind tak for jeres gæstfrihed.
  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke mere glad og rørt end jeg blev, da jeg modtog din mail søde <3

   Du var virkelig med til at min pinse blev så helt fantastisk...

   Tror ikke Zarco får mulighed for at lave flugtforsøg gennem kattelemmen længere - men tanken er sjov :o)
   Du må også hilse manden. Så skønt I havde tid og lyst til at lægge vejen forbi vores svingdør.
   Knus

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...