lørdag den 4. maj 2013

Fejlberegning, rullegræs og pileflettræer

Dagens projekt er en hurtig beslutning der blev taget i går eftermiddags. Et telefonopkald hvor der blev spurgt om vi kunne bruge rullegræs nogen steder, da en havde fået bestilt lidt rigeligt, gør at vi i dag får ordnet kaninernes løbegård.


Hunnerne graver som får de penge for det. Sidste år gravede den ene helt ned til grundvandet og byggede rede... Det overlever små lyserøde kaninunger ikke! Så nu bliver det øverste lag jord fjernet. Manden har græsarmeringsplader liggende som kommer i bunden, jorden ovenpå og det fineste rullegræs på toppen.


Så kan hun grave lige så tosset hun gider.. men kun 20 cm ned. 
Og ja, i baggrunden endnu et plankeværk der skal ha en tur med penslen. Husk min Give away, hvis du har træværk der ligner mit :o)

Og lidt genbrug...
Sidste år lavede jeg pileflethegn. Nu er hønsegården afskaffet og hegnet stod temmelig upraktisk midt i det hele. De blev gravet op i går, og mange af grenene lavede jeg til pileflettræer. Nu håber jeg bare de vil gro videre i potterne indtil jeg finder en egnet plads til dem :o)


Skovl og arbejdshandsker kalder... Når det er klaret venter resten af weekenden med motorcykler og det skønneste selskab. Som jeg dog elsker det er blevet forår og solskin i Danmark <3

Ha en pragtfuld weekend alle sammen...

15 kommentarer:

 1. Smiler Lise....tror altså KUN det er hos dig, at kaninerne får rullegræs på ;O))))) Rigtig god arbejdslyst til dig. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Griner - måske, men det er meget hurtigere at få færdigt, end at skulle vente på græsfrø der spirer :o)

   Slet
 2. Forår og solskin er ikke det værste man har ;o)
  spændende med jeres haveprojekt.

  SvarSlet
 3. Kaninerne her på matriklen ville blive noget så misundelige hvis de så alt det fine græs :
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Er spændt på hvor længe de holder sig så fint, men nu er bunden i værtfald lagt. Vi har pladsen til det - og er for dovne til at plukke det til dem ;o)

   Slet
 4. Tror da vildkaninerne bliver misundelige når de kikker forbi dit kaninbur, det er jo kongestatus at være kanin hos dig ;O)
  God tur ud i det blå når du engang er færdig med din projecter, vinden er kold endnu så ta' nu nok tøj på ;O).

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig som en eskimo når vi skal afsted.. Lag på lag på lag :o)

   Bliver skønt når luften bliver varmere og tøjet lidt mindre ;o)

   Slet
 5. Sikke da de kaniner kan, det er jo farlig fine forhold. Men det er jo faktisk en ret smart måde at få græs hvis man graver net ned, den havde jeg ikke tænkt på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber vi slipper for at blive overrasket af pludselige huller i græsplænen. Det har været tæt på brækkede lemmer og trusler om aflivning! Nu håber jeg vi kan slutte fred - mig og kaninerne :o)

   Slet
 6. Luksus kaniner..:-)
  De skal bare have det bedste de dyr. Der vil nok stå en kø af vilde kaniner der gerne vil ind..:-)
  Var ude en lille stund i dag for at plante et par clematis , men kom hurtig ind igen. Overskyet og en kraftig isende blæst måtte jeg give op for. Så de må snart sende lidt varmere vejr til nordjyderne, og gerne lukke ned for den blæst.

  God lørdag fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Total luksusdyr :o)
   Men det giver en god følelse i maven, når man ved de har det godt...

   Ja det kræver stadig meget tøj at begive sig ud i det danske forår. Vinden er ikke sjov - men vi er på vej den rigtige retning, og finder man en læplads i solen, er det ikke helt så tosset :o)
   Jeg håber den kommende uge byder på masser af sol og vindstille vejr hos dig ;o)

   Slet
 7. Vildt at hun kan (kunne) grave så dybt. Herligt med dit pileflet, var lige forbi dit oprindelige indlæg, måske jeg skulle forbi en dag, bor jo ikke langt fra Ringsted. Så kan man jo ligesom tillade sig at gøre et forsøg ;) kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er ikke så smart, men det ligger nok til en kanins natur tror jeg... Det var bare så øv for drengene der havde glædet sig meget til at få små unger. Nu håber vi dette års kuld bliver til noget godt.

   Det er ikke det bedste pil, men det er billigt ! Og jeg har set han har skiltet ude nu, så det er et forsøg værd :o)

   Slet
 8. Hej, Ser du stadig indlæg her? Hvordan gik der med rullegræs i kaninløbegården? Jeg har gjort det samme, men har efterfølgende hørt at rullegræs er giftigt for kaniner pga det høje indhold af gødning. Hvordan tog dine kaniner det?

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...