torsdag den 13. marts 2014

Vil du med en tur i Zoologisk have...?

...for det er lige før jeg kan tage dig med hele vejen rundt, med alle de billeder jeg fik taget i dag :o)

Vi kørte en tur til Københavns Zoologisk have. Det er snart mange år siden sidst jeg var der. Nogle ting var stadig det samme, andet var nyt - som bl.a. det store elefanthus. Så skønt at se elefanterne have plads og muligheder for at blive aktiveret. De fleste dyr var aktive og legesyge. De nød vist også forårets komme hvilket gjorde det ekstra hyggeligt at gå tur i den store dyrehave...


I morgen skal der arbejdes, men jeg er klar med fuldt opladt batteri efter de sidste to hyggedage. De gjorde godt inderst inde :o)

6 kommentarer:

 1. Årh hvor ser det skønt og forårsdejligt ud. Sikke en masse gode billeder af dyrene! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en herlig tur :) Og et dejligt gensyn.

   Slet
 2. Tak for turen ;)
  Dejlige billeder du har taget.
  Er også mange år siden jeg har været der, måske man skulle

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme ;)
   Nu hvor drengene er blevet så store og kommer med skolen alverdens steder, er det også sjældent jeg "kommer ud". tror man skal huske at "man skal..." lidt oftere ;)

   Slet
 3. Elsker zoo. Kan dog ikke huske hvornår jeg sidst har været i Københavns zoo. Men Odense er også et besøg værd. VI havde faktisk snakket om at ville afsted i weekenden, men nu vender vejret jo desværre så det bliver nok udsat.

  SvarSlet
 4. Holder rigtig meget af Københavns zoo. Kommer der ofte. Men hvor har jeg nyder synet af dyrene på dine bilder. Der er intet der slår sådane dejlige og hyggelige dage.

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...