onsdag den 12. marts 2014

En skøn onsdag med rådyr, solskin og hæklenål


Nogle hektiske dage er overstået og det var en nydelse at møde dette syn i køkkenvinduet i morges. Flokken har været på tre det meste af vinteren men nu er tre åbenbart blevet til fire.

Dagen i dag skulle ellers ha været en fortsættelse af i går, hvor både indkørsel, tørreplads og terrasserne blev ordnet og krukkerne plantet til med forår. Jeg nåede at pudse vinduerne både ude og inde inden havestolen trak så voldsomt i mig at jeg måtte overgive mig til solskin og hæklenål.


Flere kaniner blev syet sammen og et lille forsøgsprojekt med ugler blev færdiggjort (DIY følger en af dagene..) Jeg fik også startet op på nogle små hæklede påskelam. Nu må vi se om de lykkes og kommer som en DIY på bloggen eller de ender i skraldespanden som en skør idé... Og sidst på eftermiddagen var rådyrene tilbage på marken...Kan mærke nu, at det er længe siden jeg har holdt en fridag og brugt tid på krea og ingenting. Længe siden jeg bare har smækket benene op og nydt en stille stund. Og endnu længere tid siden at mine kinder har brændt så meget grundet manglende solcreme! 

Håber også I har haft en helt fantastisk skøn onsdag..

8 kommentarer:

 1. Det var da velfortjænt med en fridag til dig. Og du brugte den på bedst tænkelig måde, noget i hænderne, benene oppe og sol i ansigtet.
  Fint forårsstilleben på dit havebord. Her kommer rådyrrene ikke så tæt på, men kan nogen gange se de har været i haven. Håber ikke de kommer på visit når mine tulipaner blomstrer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så skøøøønt ;)
   Jeg krydser fingre for dine tulipaner. Vi har hele haven hegnet ind grundet hund og høns, så nu bliver de ude på marken, men elsker det syn <3

   Slet
 2. Skønne billeder.. Her holder der også en rådyr flok til og stort set hver morgen, kan jeg nyde synet af dem - dét er lykken :0)
  Dejligt at høre du brugte lidt tid på dig selv - selvom det kostede lidt røde kinder..

  Jeg er altså helt vild med dine små "kinder kaniner" - kommer der ikke nogen til salg i blog butikken ;0)
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lykken ;)
   Jeg har lavet en masse kaniner efterhånden, men de er solgt inden de overhoved er nået i butikken :) Tanken har skam været der..

   Slet
 3. Dejligt at udsigten og den dejlige sol, kan lokke dig til at slappe lidt af med STILLE sysler. Her skinner solen også og det er vel nok dejligt. ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler.. Nogen mener jeg har damp, men jo det kan lade sig gøre at sidde stille - helt stille i længere tid ;)

   Slet
 4. Det ser dejligt ud og det lyder som en skøn dag med nypudsede vinduer og hygge i haven :-)

  SvarSlet
 5. Lige hvad man har drømt om det sidste halve år ;) Det er bare lykken...

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...