onsdag den 13. juni 2012

Sommerferien er lige om hjørnet

Om 2½ uge starter skolernes sommerferie - jeg må vente lidt længere. Vi har ikke endeligt besluttet os - eller for den sags skyld fået bestilt ferie endnu, men en ting er sikkert: Vi skal ha sol, vand, varme og total afslapning... og hvor jeg dog glæder mig til kvalitetstid med min lille kernefamilie. Så er sted og land nærmest underordnet for mit vedkommende.

Her under lidt billeder fra sidste sommerferie i Tyrkiet.


 Det var en kæmpe oplevelse at svømme med delfiner. Det er et fantastisk dyr - og stort som ses på sidste billede :o)
Vi fik også snorklet og svømmet med rokker så store som bildæk.

Havnen i Alanya. Synes det er fantastisk hyggeligt at gå rundt i byen, hvis det ikke lige var for alle de venlige sjæle, der har varer der er "billigere end Bilka" fordi man er deres "ven"... Imponerende så mange der kan "dansk" selvom man er så langt væk hjemmefra ;o)Max har en lejlighed lidt uden for Alanya. Her er skønt, men nu har vi været her 3 år i træk - i år skal der ske lidt nyt i sommerferien - måske vi ses med dette sted senere på året, hvis vi kan få hevet en uge ud af kalenderen. Jeg håber så meget det kan lade sig gøre.

Indgang op til lejligheden.

Og den smukke udsigt fra terrassen. Foran er det Alanya by. Havet til venstre og bjergene til højre. Om aftenen er her gude skønt. Byen kan ses men kan ikke høres - her er bare stille.

Måske jeg skulle se at få tjekket nettet for ferierejser - det er vist ved at være på høje tid!

Hvor skal I tilbringe jeres sommerferie...?

8 kommentarer:

 1. Ferie blir bra:))

  for en opplevelse det må ha vært å badet med disse.:) Stedet bor mine svierforeldre 3 mnd hver vinter...gjort det i mange år, og stortrives.:)
  kan man jo godt forstå:)

  Vi skal syd på skjælland..ikke helt sikker på hvor du holder til ?

  ja godt vær må vi ha..har vært bortskjemt med det når vi har vært i DK.:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er skønt i Tyrkiet - og hvor kan jeg godt forstå dine svigerforældre :o)

   Håber vi måske kan mødes når I vender næsen mod Dk. Det kunne være rigtig hyggeligt.

   Slet
 2. Der gad jeg godt holde ferie. Der oser af varme, her er der jo koldt. Men du finder nok et dejligt sted.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Krydser fingre :o) Har endnu ikke nået at få kigget på det - måske jeg når det i weekenden...

   Der er dejligt varmt - sidste år lidt for varmt da vi nåede at opleve lidt af august dernede. 43 grader i skyggen, var noget i overkanten for mig. Men de 37-39 grader er perfekte når livet foregår i vandkanten :o)

   Slet
 3. Jaaaeeee jeg har jo allerede været afsted i en´uge ;-D Men det kan da godt være vi tager en uge mere til efteråret.
  Denne gang var vi i Güllük i Tyrkiet (Der var ikke ret mange turister). Det ligger i et meget smukt kuperet område ca. 30-40 min. kørsel fra Bodrum. Meget grønt og frodigt.
  Hvor ser det smukt ud med den trappe, med vand og grønne vækster på hver side.
  Taurusbjergene er virkelig smukke. Har i prøvet at være ude ved Dimcáyefloden? Der er virkeligt smukt, og lækkert på en varm sommerdag.
  Når vi taler Tyrkiet har jeg været afsted 10 gange, og både holdt ferie i; Alanya, Side, Konakli, Bitez og nu Güllük ;-D
  Jeg vil rigtig gerne til Bitez igen. Det ligger 15 min. kørsel fra Bodrum. Det er smukt, romantisk, det er også børnevenligt, på stranden kan man gå langt ud før det bliver dybt, og der er ingen larm som fks. i Alanya. Også er det nemt med dolmus både til Gümbet, og Bodrum.
  Sidste år ville vi også prøve noget andet end Tyrkiet. Der tog vi til Torremolinos i Spanien. Det er ikke et sted for mig.
  Det bliver spændende, hvor i skal hen :-D

  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, vi har prøvet Dimcáye - og vi kan vist godt blive enige om at vandet er koldt... :o)

   Tyrkiet er et pragtfuldt land, med rigtig mange smukke steder og mange muligheder for alle. Max har været der rigtig mange gange pga lejligheden og kender en del lokale i Alanya. Det gør det ekstra hyggeligt, når man kommer bag facaden. Vi har haft mange sjove oplevbelser. Tænker også hvorfor ikke bare Tyrkiet igen i år - men verden er jo stor. Den skal udforskes ;o)

   Slet
 4. Det ser skønt ud:))

  Vi skal i et lejet sommerhus, som vi plejer og på camping i Jylland, som det nye indslag.

  god weekend, Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder så hyggeligt med sommerhus Stine. Mens drengene var små og jeg var sammen med deres far, tilbragte vi også mange ferier rundt i hele Dk. Der findes så mange skønne steder - eneste minus er vejret... Jeg vil så gerne 100% sol, strand og varme i min ferie.

   Vi har lånt et sommerhus i Jylland senere på året. Skal på weekend i Frederikshavn på mc, til Bornholm i nogle dage, Fyn kalder i august og Sverige senere på året, så vi får også oplevet danmark og omegn - Ude godt men hjemme bedst.

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...