tirsdag den 5. juni 2012

Dagens havevandring.

Ville ønske jeg kunne tilføje duft med i dette dette indlæg. Måske man en dag kan det - men indtil da må I nøjes med billederne.
 Når man åbner døren til drivhuset, bliver man mødt af duften fra både citrontimian og basilikum. Luksus for sjælen. Clematis som jeg plantede som "væg" ved plantebordet har fået godt fat, og når nu toppen af plantestativet.

Første blommetomat har vist sig, og miniagurkerne er også godt på vej. Blomst i en chili - og i roculasalaten... Se HER hvordan her så ud for 3 uger siden - imponerende så stærkt det går.

Klatrerosen over bænken står med knopper der snart springer ud. I år bliver den helt dækket af blomster. Glæder mig til det sker.

Pæonerne står med store knopper

Elsker hostaer. Bemærk den lille til højre. Står skrupforkert og er ved at drukne i den store, men ved ikke lige hvor jeg skal flytte den hen. Håber at finde den rigtige plads, når vi får lavet vores vandhave.

Og lidt fuchia billeder. En (ud af 100) af mine ynglings.

Prøver at tage mig sammen til at vande - det har jeg snart gjort i en time! Hvorfor var det man ikke bare lige gik i gang med det samme...? Så var det overstået forlængst. Hvor kan man være dum en gang imellem :o)

4 kommentarer:

 1. Gode billeder af dine smukke planter.
  Hvor er di fuchia dog smuk.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :o) Ja, fuchia er en smuk plante. Små ballerinaer...

   Også en dejlig dag/aften til dig.

   Slet
 2. Hvor ser det skønt ud :-) Jeg må også have mig et drivhus engang..... Regner med at det er noget jeg skal gå og nusse med når børnene bliver lidt ældre.
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare i gang Christina - der er ikke noget bedre end når drengene kommer ud som små hamstre, med munden fyldt af tomater :D
   Det er så hyggeligt og giver mange muligheder.

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...