onsdag den 12. februar 2014

Fra skrot til slot - De færdige rum: Entré

Det mindste rum i huset - men et rum man krydser gennem konstant. Foruden hoveddøren, er der indgang til kontoret til venstre, der næst bryggerset, lige fremme badeværelset, til højre 2 indgange til køkken og stue..  


Før var rummet sandfarvet. Jeg holder meget af den farve, men et eller andet sted passer den bare ikke sammen med de brune døre.


Her den modsatte vej, hvor man kan se der ikke var åbent ind til kontoret.


Det blev der hurtigt, samtidig med at en del af tapeten måtte ned.


Nyt tapet op, masser af hvid maling på loft og vægge...


Og jeg var færdig herude... Troede jeg! Da jeg så billedet her under, måtte jeg overgive mig og gå i gang med alle dørene også.


Male, male, male og nye håndtag hele vejen rundt - Så var jeg færdig :o)Døren ind til stuen slap jeg dog for, da de nye lejere har købt en glasdør der skal sættes op her.


Huset har lignet - som det også var - et byggerod indtil for få dage siden. Nu er det ryddet for rod og dufter af Ajax. 

Omvendt ser det ud på hjemadressen. Mandag aften tømte vi yngstemandens værelse. I går fik vi det malet og flyttet soveværelset der ind. Det gamle soveværelse nåede også at få et lag maling og begge drenge sov der på et par madrasser i nat. Men.. ALT roder! I stuen står de fleste af yngstemandens ting, køkkenet flyder i værktøj, malerbøtter og en støvsuger med mavepine. I entréen er der kun en smal gennemgang til toilettet, for ikke at forglemme alle de nullermænd der pludselig dukker op alle steder fra, og vivler rundt sammen med hundehår som Zarco fælder i totter for øjeblikket. 
I dag fortsætter vi.. Ældstemandens værelse skal tømmes  (mere rod) og males og så går starten på flytning af mit hobbyrum til underetagen. Reolerne skal males, og jeg har mine tvivl om hvordan jeg skal få plads til bare det ene af mine store borde derinde... 

Kaos og flytterod! 

Er der nogen der har lidt ferie i overskud - gerne incl. liggestol, boblevand og en varm solstråle...?

4 kommentarer:

 1. Kære Lise.
  Skulle du gå hen og få abstinenser, når du engang er færdig med dit projekt, så véd jeg et sted, der trænger til en gang maling…;0)
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 2. Hold op et overskud du har. Fatter ikke hvor du får alt den energi fra. Hatten af for det. Og rigtig god arbejdslyst. Havde jeg ferie i overskud var du klart modtager af den.

  SvarSlet
 3. Du er SÅ vild, Lise!! Jeg bukker mig i støvet og tager hatten af. Hold nu k..., hvor er det flot og gennemført! Du har da så meget fortjent den vildeste ferie efter eget valg!
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...