lørdag den 15. februar 2014

Fra skrot til slot - De færdige rum: Bryggers


Selv om jeg overdragede hus og nøgler til de nye beboere i går, skal I da lige ha lov til at se det sidste rum i huset - bryggerset.
Mørkt træloft, gamle vandskadede skabe, aftræksrør gennem væggen kun lukket med en plastikpose indvendigt...Her ude røg ALT ud - med undtagelse af kombifyret, som fik det helt store service i stedet for.


Rummet blev tapetseret og fik masser af hvid maling både på loft, rør og vægge.De nye elementer havde jeg købt på den blå avis. Desværre var de noget kønnere på billedet end i virkeligheden, men op skulle de - og kom de. Bag døren skulle der skæres 20 cm af skabene og huller til div. vandrør. Bunden i vaskeskabet var så ødelagt, at jeg smed den efter de gamle skabe jeg havde pillet ned, og lavede en ny af en afdækningsplade der også fulgte med..På gulvet står 2 overskabe som lejerne selv sætter op. De bygger også sokkel med skuffer til vaskemaskine og tørretumbler til venstre for vasken. Overvejede kraftigt at smøre maling på kombifyret - og havde også et stort ønske om at gøre noget ved gulvet, meeen... den kære økonomi rakte ikke længere. Måske en dag hvis jeg vinder den store gevinst i lotto - nå ja, drømmene har man vel lov at ha´ :o)


Vil du se eller gense de andre rum i huset kan du finde dem HER.

Et spørgsmål jeg har fået utallige gange:

"Hvor meget maling har du brugt Lise..?"

Det svar får I i morgen, hvor jeg også viser hvilke malinger jeg har brugt, og hvad jeg ellers har indkøbt og brugt af materialer, for at få huset hevet op til normal boligstandart...
Det bliver også det sidste indlæg fra dette store projekt i denne omgang. Jeg er allerede igang med nye projekter (incl. hvid maling), men denne gang får jeg selv lov at lave alt det hyggelige som indretning og lign. og ikke mindst at nyde resultatet af det efterfølgende. 

3 kommentarer:

  1. Hvor er det er bare fantastisk de du har udrettet, du er dygtig og ihærdig. Hatten af for det.

    SvarSlet
  2. Der er godt nok shinet op :o)

    SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...