mandag den 3. februar 2014

Fra skrot til slot - De færdige rum: Badeværelset

Badeværelset er ikke helt færdigt endnu, men forvandlingen herude er ikke til at overse. Mit budget siger minus, minus så jeg nøjedes med at male loftet, dør og -karm samt radiator, som i de andre rum i huset. 
Mine nye lejere var friske "Om de selv måtte..?" Jo for pokker da - hellere end gerne, for det kunne så absolut ikke blive meget værre end det var...


For nemhedens skyld, og for de ikke skulle undvære et badeværelse når de først er flyttet ind, fik de en nøgle udleveret og gik straks igang med afkalker af den stærkeste slags og op til flere spande sæbevand. Fliserne blev grundet og efter 3 lag maling er det ikke længere nødvendigt at tænde lyset herude selv ved højlys dag.

Forestil jer det med hvidt sanitet, en behandling af gulvet, nye skabe, spejl og lamper - Så lyst og lækkert.

Bemærkede I forresten den lille grønne plante på gulvet..? Lejers værk - jeg kunne ha fundet på det samme. Bare liiige for at se hvordan....
Mon vi er de eneste der kan finde på at placere en grøn plante eller et stearinlys midt i byggerodet? Jeg tvivler :o)

I morgen kommer endnu et indlæg om endnu et rum's forvandling.
6 kommentarer:

 1. Hvad hvid maling dog ikke kan gøre!!! :-) Vi har købt nyt toilet, spejl, lamper og køber nok også en ny vask med underskab :-) og er begyndt at tælle ned til vi overtager det flotte hus :-) 11 dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu 10 dage ;o)

   Tusind tak for jeres arbejdsindsats - I er skønne, og det er hele arbejdet værd, når jeg ved hvor meget I gør for jeres nye hjem. Jeg glæder mig så meget til at overdrage nøglerne til jer, og det vil være med ro i sindet når jeg kører derfra og ved at huset er i trygge hænder <3

   Slet
 2. Hold nu op, hvor er det flot!! Og sjovt, som håndvasken ser ud til at skifte farve, når baggrunden ændres. Jeg lagde både mærke til planten og din hund, der lige skulle se, hvad "mor" nu lavede ;-)
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er blevet et helt andet badeværelse, og jeg er så lykkelig for at de ville smøge ærmerne op og rulle maling på væggene.

   Ja, Zarco har været med hele vejen igennem. Er imponeret over hans tålmodighed, og jeg skylder ham den længste skovtur han nogensinde har fået, når dette er overstået :o)

   Slet
 3. Skønt at se den store forvandling. Det ville havde været en skam, hvis ikke også badeværelset fik det samme fine hvide og ren look, som resten af huset.
  Det fik mig til straks at tænke på, at det må være rart at vide, at dem som har lejet huset også sætter stor pris på de andre fine og nyrestaurerede rum, i resten af huset. Blomsten på badeværelset fortælle jo alt ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på at huset fremover er i trygge hænder, hvilket ikke er alle udlejere forundt - Heldige mig ;o)
   Badeværelset ville være huset's sorte får, hvis ikke det havde været for lejerne. Jeg ville gerne ha gjort meget mere også andre steder i huset, men... Den dumme økonomi!!!
   Heldigvis er de friske og fyldt med gå-på-mod de skønne mennesker :o)

   Slet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...