torsdag den 26. september 2013

Hæklede håndledsvarmere/pulsvarmere

Vejrprofeterne truer med nattefrost, træernes blade er ved at opgive deres holdepunkt og falder til jorden og ældstemanden var sikker på vinteren var over os, da han skulle cykle hjem fra fodboldtræning den anden aften...

Lidt tykt uldgarn, en hæklenål og en aften i sofaen gør at jeg nu ikke skal fryse om håndledene. Jeg er stor-forbruger af pulsvarmere og slider gerne mere end et par op i løbet af en vinter. Vanter er jeg til gengæld ikke så god til - andet end når der skal leges sneboldskamp.. Men lad bare det vente lidt endnu!


Opskriften - som er på engelsk - fandt jeg HER.

8 kommentarer:

 1. Dem ku jeg godt bruge lige nu!

  Sidder og småfryser, mens jeg intenst kigger ud på solen, der leger i græsset og træernes falmede blade.

  Det er en rigtig smuk morgen, men ja, det er vist ved at være på tide at indse, at vi er på vej mod koldere vejr og mere tøj!

  Rigtigt fine pulsvarmere :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du har fået varmen igen Helle.
   Morgenerne er smukke, og fantastiske solopgange man kan se. Men det er koldt! Normalt smutter jeg ud til dyrerne i t shirt og ingenting - lad os bare sige at det er slut nu ;o)

   Slet
 2. Hold nu fast, hvor er de flotte Lise ;o)
  Jeg fatter ikke hvordan du finder ud af at hækle den slags. Hmm... det er nok bare sådan noget man kan, når man hedder Lise ;o)
  Håber alt vel, på den anden side... Her er der ved at være lidt luft i programmet igen. Skal bare liiige over fredag.
  Vi skrives ved, søde ;o)
  knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha.. Og det siger du! Det er ikke andet end dobbelte stangmasker og løbemasker Hanne. Og på nål 5 er de hurtigt færdige.
   Håber du kan nyde en afslappet weekend <3
   Tror du trænger.
   Knus

   Slet
 3. Du har ret - det er skønt med pulsvarmere. Skønne til havearbejde, skønne til en gåtur, skønne til når man kører bil - og bare skønne helt generelt.
  Og dem du har lavet er da bare MEGA fine....
  Hilsen hende der kun kan finde ud af at hækle rundt og rundt og rundt....

  SvarSlet
 4. Vildt, flot blog du har, og flotte ting du laver.. meen, nu har jeg set så mange fine pulsvarmere, men endnu ikke helt forstået hvornår man bruger dem, det er da ikke smart når man cykler i hvert fald, så fryser man da fingrene..

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...