torsdag den 25. juni 2015

Vores trafikale knudepunkt


Nok det sted på matriklen hvor der er mest trafik... Ud og ind af huset, en tur i værkstedet, op til hønsene, til tørresnoren og skraldespanden. Kort sagt. Det trafikale knudepunkt.
Lige nu blomstrer rosen, og sender sin duft langt omkring. Jeg kan sjældent huske hvad planterne hedder - men duften her glemmer jeg aldrig. Smedejernshegnet, som jeg skrev om HER da jeg satte det i stand, står stadig som prøve foran rosen.. Det er blevet til et af sommerferieprojekterne!


Rosen står centralt og jeg når gerne at have næsen nede i den flere gange i løbet af en dag :o)


Bålfadet med brændet ved siden af, blev sat som en dekoration i efteråret sammen med en gammel slæde. Slæden har jeg sat væk nu, men resten får lov at blive. Hønsene elsker at drikke her, og havens små fugle har også stor glæde af det.Ved væggen til værkstedet står et gammelt stentrug. Uglerne fandt jeg i et plantecenter for en måned siden. Er ikke meget til havefigurer, men dem her kunne jeg ikke stå for - og så til halv pris ;o)


I gavlen af huset står en bænk. Vores 16 år gamle hunkat's ynglingssted - bare se belægningen af kattehår på hynden. Bænken er et af mine mange malerprojekter denne sommer!På hjørnet af huset står underdelen af et gammelt smedejernsbord, der var endt som skrald. En stålbørste og sort maling, samt en møllesten øverst som bordplade, står her et bord der ikke vælter i blæsevejr ;o)


Perfekt til de små stilleben jeg holder så meget af.


Hmpf...!


Jeg har vel lov at se fornærmet ud, når jeg endelig får lettet min yndige lille bagdel, og min mor så hellere vil tage billeder end at klø mig i nakken for 117'ende gang i dag!

***

I morgen kommer et indlæg om mit potteskur. Se HER hvordan jeg lavede det sidste år. Det færdige resultat har jeg aldrig fået vist her på bloggen. Jeg er ikke mindre end lykkelig for det lille rum - havearbejdet er blevet så meget nemmere.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hele idyllisk og hyggeligt ud. Jeg kan godt forstå at du elsker dette sted. Så fine billeder både i indlægget her og under.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 2. Hej Lise.Der ser bare skønt ud hos jer...................dejligt uhøjtidligt.
  Flot granitkar....................men mit ynglingsbillede er det med møllehjulet.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja møllehjulet er godt brugt der. Lidt utraditionelt måske - men det virker ;o)

   Slet
 3. Åhh, sikken en fantastisk have.

  SvarSlet
 4. Tak for endnu et herligt indblik i din dejlige have. Du har fantastisk sans for det..

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...