onsdag den 24. juni 2015

Mit nye krydderurtebed - og en Sankthans aften i baghaven


Jeg har fået samlet de fleste af mine sorte krukker her ved huset, og plantet dem til med krydderurter. Stedet er tæt ved hoveddøren - så man "lige" kan smutte ud og hente på strømpesokker, og samtidig stedet hvor vi går forbi, når vi skal grille i haven, og kan snuppe en dusk med på vejen.


Og synet af krydderurter er jo bestemt ikke det værste, så det kan samtidig nydes fra terrassen som jeg skrev om HER i går.
Jordbærplanterne stammer fra vores terrasse på den anden side af huset. De har bredt sig godt og grundigt - en har glemt at plante om og fjerne alle sideskudene de sidste par år..! Siger ikke hvem ;o)


Tilsat et hjemmeflettet piletræ for at give lidt højde - og en hane fordi.. han bare er der, fik jeg skabt en lille grøn oase til nogle planter jeg ikke lige viste, hvor jeg ellers skulle gøre af.

***

Her på vejen er det efterhånden blevet en fast tradition at Sankt hans bliver holdt i "vores baghave"...


Dem fra vejen der har lyst og ikke har andre planer, møder op med hvad hver især skal bruge af borde, stole, mad og lign. Det hele  foregår i arbejdstøj og gummistøvler og transporten foregår med trillebør, havetraktorer og atv'er. Helt uformelt, super hyggeligt, midt på genboen's brakmark - langt ude på landet...


Her udsigten fra mit køkkenvindue dagen derpå. Røgen stiger stadig op fra bålet. Vognen til en havetraktor nåede ikke med hjem. Et rådyr har lige været forbi med sit lam. Forestiller mig hun glæder sig over at have sin mark for sig selv igen...

2 kommentarer:

  1. Det er da den helt rigtigt måde at holde sankt hans aften på. Mindes nogle superhyggelige aftener i en garage efter bålet.... inkl guitar og muntre sange.
    Hvor står dine krydderurter flot.

    SvarSlet
  2. Så skønt at kunne holde Sankt Hans med naboer og med god plads til det. Super hyggeligt.
    Jo - krydderurter breder sig - det kan jeg nikke genkendende til. En hyggelig og køn samling krukker til dem.

    SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...